Member login

Username
Password

» Lost your Password?FASHION: Dé trends van dit voorjaar!

Nu het voorjaar in aantocht is, is het weer tijd om onze garderobe te switchen. Dikke truien en vesten zijn passe, tijd voor laagjes en heel veel kleur! Ik zet de modetrends voor komend voorjaar en zomer op een rij voor jou. Laat je vooral inspireren door de jaren ‘80!

Kleur, heel veel kleuren!
Want dat is wat mij meeste opviel toen ik op zoek ging naar de modetrends van het voorjaar en de zomer van 2018: kleur. Frisse, knallende, zoete en pastelkleuren zijn helemaal trendy. Je kleding mag vrolijk zijn door de kleuren die je draagt. Het maakt niet uit als je verschillende prints met elkaar draagt, dit kan gewoon.

Dark Denim
Ja, old school maar het is een blijvertje! Spijkerbroeken, spijkerjasjes, overalls, jurken, blouses, tunieken, wat je maar kan maken van denim, het is mode. Het gaat vooral om de donkere denim. Op de catwalks waren bij verschillende modeontwerpers combinaties te zien van bewerkte denim met prints in fellere kleuren. In 2000 was deze trend ook in, dus mocht je nog ergens achter in je kast kleding hebben bewaard… dan heb je geluk want het is nu helemaal van deze tijd!

Trench coat
Ook weer een item die weer uit de kast gehaald mag worden: de Esprit trenchcoat (je weet wel, die beige lange jassen…). En nee, die hoeft helemaal niet zo saai te zijn! Op de catwalk wisten de ontwerpers er wel raad mee en pimpten ze deze jas om tot ware eye-catcher. Iets wat je gemakkelijk thuis kunt doen, voor de creatievelingen onder ons. Ben je iets minder creatief? Dan kan je natuurlijk een mooie jas kopen die helemaal past bij jou! Deze jassen zijn er namelijk in allerlei kleuren en prints!

Kokerrokken
Kokerrokken mogen het voorjaar en deze zomer ook gedragen worden. Dit in combinatie met hoge hakken (met, jawel) en sokken erin. Er kan gespeeld worden met laagjes en materialen, het maakt allemaal niets uit dit seizoen. Het kan bijna niet gek genoeg!

Shorts
Vergeet de mini-rokjes, dit seizoen draait het om de shorts. Het maakt niet uit hoe je de short draagt. Verschillende shorts zijn er dit seizoen te vinden, zoals: getailleerde, wijde, sportieve of leren shorts. Je kunt ze onder anderen combineren met een blazer, blouse, shirt of top.

Verder…
… kan je dit voorjaar en deze zomer kleding met veren en franjes vinden in de kledingwinkels. Ook de pofmouwen zijn weer back. Kleding gemaakt van rubber en plastic (ja echt…) is helemaal hip evenals de doorzichtige regenjas. Bloemenprints mogen ook weer. En herinner je de tijd van de heuptasjes nog? Ook deze is weer terug dit jaar! Je bent helemaal hip als je een heuptasje hebt met een zichtbaar logo erop. Trouwens, een goed zichtbaar logo op je kleding of accessoires doet het sowieso goed dit seizoen. Pronken dus met je nieuwe aankopen!

Ben jij al geïnspireerd voor je nieuwe garderobe? Wie is voor jouw een belangrijk stijlicoon op het gebied van mode? Laat het ons weten!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .