` FASHION: Dit mag deze zomer niet ontbreken in je kledingkast! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?FASHION: Dit mag deze zomer niet ontbreken in je kledingkast!

Ik hou van vrouwelijke kleding en dat wil nog wel eens lastig zijn als je iets meer curves hebt dan een ander. Maar bij MS Mode is dit goed geregeld en kan iedere vrouw terecht voor vlotte moderne kleding uit het seizoen ongeacht maat. Ik mocht een bezoekje brengen aan de grote winkel in Carnisselande Barendrecht. Het was super om met de leidinggevende dames kennis te maken en te horen waarom hun de service geven die wij vrouwen in elke winkel hopen te krijgen. Ik laat je kennis maken met de laatste trends en geef je een preview voor het najaar, lees en kijk je mee?

Flower Power

Bloemen zijn dit seizoen helemaal in en je ziet ze dan ook in het klein en groot, verschillende dessins en mooie kleurcombinaties. Ik draag hierboven een prachtige bloemen jumpsuit en laat hieronder nog een paar mooie impressies zien van deze geweldige look!

 


Hierboven draag ik een oversized blouse met grote bloemen op een leatherlook legging en daarnaast een prachtige bloemenjurk.

 

Hier draag ik een wijde broek met grote bloemen en een mooie zwarte top.

Jumpsuit Forever

Hier draag ik een bloemen jumpsuit en ik vind hem prachtig! Daarboven kun je zien dat er ook een exemplaar met grote bloemen is. Daarnaast zie je ze tevens met strepen en zelfs met 3/4 lengte. Het kan allemaal en maar het is belangrijk om te kijken wat het beste bij jou staat. Ik heb ook al eerder een gave jumpsuit (knie lengte) gekocht met neon en strepen, heel cool!

Statement Shirts

 

Dit seizoen zie je veel gave statement shirts. Je ziet ze in allerlei vormen met gave teksten erop en ik ben er helemaal fan van! Dit was overigens mijn favoriet en bij de tweede foto zie je de complete look 🙂

Cowgirl kleuren en prints

Deze look is ook heel gaaf en stiekem dacht ik dat deze kleuren mij niet zo goed zouden staan, maar niets is minder waar! Ik vind de kleuren fantastisch, de prints gaaf en deze collectie is tevens om te shinen tijdens het festivalseizoen dus als je niet weet wat je moet aantrekken, dan vind je hier een fantastische collectie.


Pick en Mix

Zou alles combineren niet te druk zijn? Ik heb het uitgetest en het stond fantastisch en ik ben superblij met deze outfit!

De keuze is reuze

Er is voor iedereen wel iets te vinden wat bij diegene past en bij MS Mode kunnen ze je goed adviseren. Dat mis ik in andere zaken en dat is naast de geweldige kleding ook iets waarvoor ik terug blijf komen. Graag wil ik deze kanjers ook nog even bedanken dat ik in hun winkel mocht fotograferen en vele outfits mocht dragen uit de nieuwe collectie 🙂

Najaar trends

In het najaar kun je ook veel kleding met bloemen verwachten. De kleur oker geel blijft ook terugkomen, maar ook terracotta ga je veel terugzien. Panty’s met een hip patroon komen ook hun intrede doen. Natuurlijk blijven de luipaardprints terugkomen en ga je ook de jumpsuits in alle looks terugzien. Daarnaast blijft leer terugkomen, zie je hippe looks in de mouwen terug en komt geruit ook weer terug. Kortom genoeg om jouw look te bepalen en te kopen wat het beste bij jouw past.

Kom jij ook eens een kijkje nemen bij MS Mode?

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment