Member login

Username
Password

» Lost your Password?FASHION: Duurzame mode van WatMooi inclusief superdeal!

Een van de de leukste tijden van het jaar gaat weer aanbreken, de tijd van de lange avonden en warme temperaturen. Deze veranderingen vragen ook om een (kleine) verandering in de garderobe. Waar sommige mensen helemaal los gaan en heel de kledingkast ontdoen van β€œoude” kleding en alles nieuw aanschaffen, kijk ik graag naar wat ik nog heb en vul dit aan met mooie tijdloze kledingstukken die goed te combineren zijn. Als het even kan dan koop ik duurzame kleding, en hoe ideaal is het dat je dit allemaal onder een online dak kunt aanschaffen bij watMooi. Graag vertel ik je wat mijn favoriete duurzame zomeritems zijn en wat duurzame kleding nou precies duurzaam maakt. Daarnaast mogen wij jullie een te gekke kortingscode aanbieden waarmee je wel 20% korting krijg op de items, lees je mee?!

Wat maakt duurzame mode nou precies duurzaam? Dat kan verschillende redenen hebben. Ieder merk dat watMooi aanbiedt kiest zijn eigen manier om duurzame mode te maken. Sommige merken letten bijvoorbeeld heel erg op het milieu andere merken zullen meer letten op de mensen die de kleding maken in bijvoorbeeld ontwikkelingslanden. Wat kleding ook duurzaam maakt zijn de productie van de stof en het type stof dat wordt gebruikt. Volledig duurzame mode bestaat nog niet, maar dat er al iets gebeurt is fantastisch.Β  En ook jij kunt dus je steentje bijdragen door bewuster te shoppen.

Naast het aanbieden van de mooiste merken op de website (wat super handig is, omdat je dan echt de leukste items bij elkaar hebt), doet watMooi nog meer moois. Want waar gaat alle kleding nou naartoe wat niet meer te verkopen is? Soms is kleding beschadigd, of zijn er items die minder goed verkopen. het wilt niet zeggen dat deze kleding voor een ander niet een super mooi geschenk is. Vandaar dat eigenaresse Joke ervoor heeft gekozen deze kleding te doneren aan Terre des Hommes. De kleding wordt vervolgens weer verkocht in de winkels van Terre des Hommes en de opbrengsten worden dan weer gestoken in hun projecten. Zo maak je de wereld met elkaar weer een beetje mooier.

Natuurlijk heb ik op de website zitten rondsnuffelen en hart gaat altijd sneller kloppen van mooie jurken. Helemaal verliefd ben ik geworden op de Emmy Dolce Vita jurk van King Louie Organic. Ook de lange zwierige rok Kasif Lotus Shine van het merk Alchemist vind ik een plaatje. Ook merken zoals Soxs, RΓΆhnisch en loop.a.life zijn te koop bij watMooi Het leuke is dat als je een item kiest precies aan de icoontjes kunt zien wat het item duurzaam maakt. Zo kan ik in een oogopslag zien dat de rok vegan is, gemaakt is van natuurlijke kunstvezel en eerlijk is geproduceerd met zorg voor het milieu.

Ben je nou net zoals ik knetter enthousiast geworden en wil je nog een paar gave items aanschaffen voor de zomer dan kan dat! met de code BYH19 krijg je namelijk bij het afrekenen maar liefst 20% korting op alle aankopen! Dat is nog eens een gaaf cadeautje. Geniet heerlijk van het duurzame winkelen, en we zijn enorm nieuwsgierig welke items je voor jezelf heb gekocht.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Translate Β»
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .