` FASHION: Een blijvende trend; de overslagrok! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?Een blijvende trend; de overslagrok!

FASHION: Een blijvende trend; de overslagrok!

We zagen hem al veel in het straatbeeld in 2019, maar ook in 2020 is hij helemaal HOT, de wikkelrok. Een super gaaf kledingstuk wat geschikt is voor ieder figuur. Of je nou slank bent of een voller figuur hebt, hij flatteert. Graag laat ik je in dit artikel zien hoe ik mijn look style en hoe jij dit ook kunt doen, en het leuke is; het hoeft niet duur te zijn! Watch and learn.

De rok die ik hier draag is een prachtige overslagrok met luipaardprint van My Jewellery. En het is niet zomaar een print, want de “gele” vlekjes op de rok zijn van goud metalic wat de tok een hele stoere look geeft. Midi rokken zijn het helemaal.  Wat ik vroeger altijd dacht was dat ik met mijn figuur niet goed terecht kon bij online webshops, maar dat is verleden tijd. Sowieso is een wikkelrok vaak geschikt voor meerdere figuren en maten. Op dit moment is heb ik een kledingmaat 42/44 en draag ik op de foto een maat XL. Deze rok valt lekker ruim en is zeker ook geschikt voor een kledingmaat 44/46.

Het fijne aan een overslagrok is dat hij heel comfortabel zit. Omdat je hem bij jezelf omwikkelt en dichtknoopt knelt hij nergens en heb je er goede bewegingsvrijheid in.  Bij My Jewellery hebben ze de overslagrokken in allerlei soorten en maten. Zo kun je gaan voor een lange variant zoals ik hem draag, hebben ze hele leuke midi-rokken die tot de knie vallen, maar ook de korte overslagrokjes zijn te gek. Zo is de leatherlook rok met strik ook een favoriet van mij.

Een rok zoals ik deze draag kun je op verschillende manieren stylen. Ik draag hem met een mooie zwarte top met kartelrand die ik ook bij My Jewellery heb aangeschaft en ik combineer de complete look met mijn eigen 22 jaar oude jeans jasje en gave zwarte boots. Je zou de look volledig anders kunnen maken door er een oversized trui op te dragen en dat te combineren met stoere sneakers. In de zomer is het juist weer mooi om er een open sandaaltje onder te dragen en de top met je blote armen te laten zien. Met de juiste kleding maakt je je look helemaal compleet.

Met een overslagrok kun je  niet veel fouten maken, je kunt het een klassieke look geven, of er stoer mee voor de dag komen. Ik ben in ieder geval blij dat wij in 2020 de trend van de overslagrok blijven zien, en zal ook zeker andere exemplaren aanschaffen, ze zijn te gek! Hebben jullie al een overslagrok in de kast hangen? En hoe zou jij hem afstylen? Laat het ons weten in de reacties.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment