Member login

Username
Password

» Lost your Password?FASHION: Met deze 5 musthaves ga je sexy de zomer in!

De zomer is nu eindelijk van start gegaan en wat is er nu leuker om deze 5 musthaves aan te schaffen en daarmee de zomer in te luiden. Wij hebben namelijk een leuke top 5 musthaves voor jou op een rij gezet om de zomer sexy in te gaan 😉 Benieuwd? Lees gauw verder!

Dress to impress

Jurkjes oftewel dresses, je vind ze deze zomer in alle kleuren, halflang of kort en ook de maxi dresses komen nog aan bod. Je vind ze in prachtige heldere kleuren, met of zonder roesjes of in een bloemenprint. Fantastisch als je fijn bruin gekleurd bent om mee te nemen op vakantie of heerlijk aan te doen bij een avond uit. Heel vrouwelijk of toch stoer met laarsjes, aan jou de keuze!

Feeling higher

High heels wie is er niet groot mee geworden? 😉 Als iets je vrouw laat voelen dat is dat het wel. Heerlijk om aan te doen onder een mooie jurk of een stoere broek. Gewoon om wat langer te lijken, maar ook om je nog mooier en vrouwelijker te voelen. Deze zwarte hakken van Esprit (hieronder) maken je outfit helemaal af en raken nooit uit de mode!

Bron foto

Ring that bell

Bron foto

Statement oorbellen zijn nu helemaal hip en ik vind het fantastisch! Ze kunnen je outfit helemaal rocken en opfleuren. Je kunt kiezen voor een look in één kleur,  maar ook voor geweldige statement oorbellen in vele leuke kleurtjes. Je kunt het dus zo bont maken als je zelf wilt 😉

No bad hairdays

We hebben allemaal weleens een dag dat ons haar niet zo goed zit of dat je het lekker even omhoog wilt gooien. Wat handig, mooi en makkelijk is zijn de ellastieken van Ellastiek en deze kun je vinden in heel veel printjes en kleurtjes, dus voor ieder wat wils. Wij kunnen niet meer zonder!

Be that flowergirl

Je zit deze zomer heel veel bloemen terugkomen in kleding. Van geweldige blousjes tot gave broekpakken, het kan allemaal. Deze trend staat je wel of niet goed, je moet er van houden en het moet je staan. Maar een toffe trend is het wel, durf jij voor de flowertrend te gaan?

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .