` FASHION: Show your CURVES this summer with PrimaDonna - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?FASHION: Show your CURVES this summer with PrimaDonna

De zomer komt er weer aan, en het vervelende aan heel de zomer is dat we allemaal weer in bikini moeten. Nu moet ik wel direct duidelijk zijn. Ik vind het dus niet erg om mijn lichaam te tonen in een bikini. Iedereen heeft tenslotte een bikini body, en het maakt geen verschil of je maat 32 hebt of maat 56, als je maar lekker in je vel zit. Dat laatste is bij mij dus vaak het probleem. Ik voel me wel lekker in mijn vel, maar de bikini’s en badpakken doen zo weinig voor mijn lichaam. Ik wil me ook wel eens echt vrouwelijk voelen op het strand of aan het zwembad en denken…”I think I look hot”….

Ieder jaar is het weer een gedoe. Met dat witte winterse lijf ( denk aan melkflessen benen, schilferige huid, lichtelijk vermoeid) in die te kleine pashokjes met fout licht op zoek naar de perfecte bikini of badpak. NOT GONNA HAPPEN! Hoe leuk de bikini er ook uitziet op de hanger, hoe teleurstellend hij staat. Te kleine broekjes met smalle banden op de heupen, nope rollades op het strand zijn niet sexy. Te weinig ondersteuning onder de borsten geeft me het gevoel dat ik ieder moment over die twee dingen heen kan struikelen en schouderbandjes die te dun zijn zorgt ervoor dat als ik spring ik ieder moment mijn borsten over mijn schouders voel wegvliegen.

Om het nog maar niet te hebben over de struggle, goed broekje niet passende bovenkant of goed passende bovenkant niet passend broekje. MOE-DE-LOOS.

Persoonlijk denk ik dat het belangrijk is om je goed te laten adviseren in een lingerie of badmode zaak. Je bh maat hoeft bijvoorbeeld niet perse de maat van je bikini te zijn. Als je naar een goede zaak gaat, krijg je de adviezen die je nodig hebt, zijn de pashokjes vaak ruimer en nemen ze de tijd voor je. Dit jaar zal ik ontzettend gaan shinen in mijn prachtige PrimaDonna Bikini. Waar ik er jaren voor koos om 3 of 4 bikini’s te kopen die het allemaal net niet waren heb ik er dit jaar voor gekozen om 1 goede bikini aan te schaffen waar ik mezelf… ja ja…. SEXY in voel. Het is dus gewoon mogelijk, wie had dat gedacht!

Door het goede advies in de winkel ben ik er achter gekomen dat ik een bikini bovenstukje nodig heb in een maat 75E, een E cup. Dat vraagt om een moment van stilte. Van mijn normale bh’s draag ik namelijk een C cup. Mijn borsten zien er in deze bikini super goed uit, waar ik me normaal altijd stoor aan mijn huidoverschot wat ik zo duidelijk zie. En ook het broekje sluit prachtig aan. Het is een fijn hoog model, dus alles is mooi opgeborgen. Maar daarnaast is hij waanzinnig vrouwelijk! Ik ben in tijden niet zo blij geweest in mijn bikini en kan niet wachten hem aan te trekken tijdens mijn komende reizen!

Ook Melinda heeft een hele mooie bikini van PrimaDonna waar ze dit jaar enorm in gaat shinen. Zoveel verschillende stijlen dus er is voor ieder wat wils, maar 1 ding is zeker. Vrouwelijkheid staat voorop bij PrimaDonna. Voor iedere curve het juiste model!

En ook jouw curves verdienen het om gezien te worden!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment