` FASHION: Terug van weggeweest, de rugzak! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?FASHION: Terug van weggeweest, de rugzak!

Ja hoor, hij is terug van weggeweest! De comfortabele rugzak. Jarenlang liep helemaal niemand met een rugzak, mits je op vakantie ging, of je een hele moest meenemen op de fiets. Maar dan nog liepen we liever met een stijve nek door een te zware schoudertas dan dat we een “saaie” oubollige rugzak met ons mee moesten zeulen. Die tijden zijn gelukkig helemaal voorbij. Comfort staat voorop, maar de rugtassen die er tegenwoordig te koop zijn, zijn ook nog eens volle bak fashion! Win win situatie. Graag vertel ik je over de nieuwe trends. Lees je mee?

Ik heb naast een schoenentik, ook wel altijd een tassentik gehad. Nog steeds vind ik het belangrijk dat ik een tas bij mij draag wat bij mijn outfit past. Toen ik vroeger naar de middelbare school ging was het uitzoeken van een rugzak wat ik het hele jaar, en het liefst meerdere jaren kon gaan dragen dan ook niet makkelijk. Ik denk dat ik niet alleen voor mezelf spreek, als ik zeg dat de meeste mensen rondliepen met een Eastpak tas. En ja, ook ik heb jaren met deze tassen gedaan. Nog steeds zijn de tassen van Eastpak mateloos populair en je hebt ze in zoveel soorten, maten, kleuren en materialen. Er is werkelijk voor ieder wat wils. Natuurlijk hebben ze ook een ruime keuze aan buiktasjes. En waar dit tot een paar jaar terug echt NOT DONE was dit te dragen ben je nu helemaal hip als je er eentje om je heupen of cross body hebt hangen. Een heuptasje is natuurlijk ideaal voor festivals, of op vakantie. Een goede rugzak is gewoon voor altijd! Alledag kunt je ze gebruiken.

Als je kijkt naar de rugzakken trends op dit moment dan is eigenlijk niets te gek. Vroeger had ik ze al, de hele kleine rugzakjes waar je net een portemonnee en een flesje water in kwijt kon. Ook deze zie je weer veel in het straatbeeld. Verder zie je heel veel metallic looks, pasteltinten en de wat robuustere stoere looks gecombineerd met leer. Verder vind ik de “ouderwetse” schooltassen look met veel gespen ontzettend leuk.

Maar waarom zou je een rugzak aanschaffen als je voldoende schoudertassen in huis hebt? Daar kan ik kort over zijn, en dat is comfort. Toen ik een aantal maanden geleden een reis naar Canada en New York had gemaakt had ik gewoon pijn in mijn schouder en nek van het continue, uren achter elkaar dragen van mijn schoudertasje. Ik ben dan ook iemand, en met mij denk ik heel veel andere vrouwen, die veel te veel in hun tasje proppen waardoor deze veel te zwaar worden. Als ik dit vergelijk met mijn 3.5 weekse reis naar Indonesië 3 jaar geleden waar ik iedere dag een tropische flamingo rugzak droeg is dat een wereld van verschil. Totaal nergens last van.

Daarnaast vind ik het fijn dat je een rugzak goed kunt stellen, waardoor deze perfect zit op je schouders en rug, en daardoor de belasting goed voelt. Wat natuurlijk ook leuk is, is dat mocht je een partner hebben, je tas ook kunt delen samen. Want niet alleen vrouwen, maar ook mannen zie je steeds vaker met een stoere tas!

Ben jij al om, en draag je al een rugzak? Wat zou jouw stijl zijn? Ga je voor stoer, en ga je voor een echte vrouwelijke look. Wij zijn reuze nieuwsgierig, dus laat het hieronder achter in een reactie.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment