` FASHION: Voel je goed met de sportkleding van Some,... - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?FASHION: Voel je goed met de sportkleding van Some,…

Wij mochten superleuke sport items testen van Some,… het nieuwe dochtermerk van M&S Mode en waren aangenaam verrast! Het is superhip, betaalbaar en helemaal geschikt voor curvy vrouwen πŸ˜‰ Lees er nu alles over en bekijk onze favorieten!

Some,… is het streetstyle label voor curvy babes. Ze bieden een on-trend collectie ontwikkeld met en voor curvy vrouwen die van het leven en streetstyle fashion houden. some,… is zorgvuldig geselecteerde en biedt naast deze gave sportkleding ook gave jeans, flared stijl broeken en trainingsbroeken. Daarnaast hebben ze tevens colour blocking- en off shoulder sweaters, croptops en racer tanktops. Kortom een fantastische collectie en wij mochten kennis maken met een aantal sport items van dit gave merk!

De ideale sportbroek is lastig te vinden

Het is soms nog wel even zoeken naar een geschikte broek, aangezien de meeste vrij laag uitvallen en ik met mijn buikje graag een wat hogere versie van een sportbroek wil. Maar dat is niet het enige probleem, want bij gewichtsverlies, verlies ik mijn broek vaak ook en dan kan ik weer een nieuwe kopen. Er zitten zelden touwtjes bij om het nog wat strakker te maken, met mijn nieuwe favoriete broek van Some,… is dit verleden tijd en kan ik of ik nu gewicht verlies of niet gewoon fijn blijven sporten πŸ™‚

Mijn gave shirt zit ook heel fijn en zorgt niet voor rare zweetplekken en zit precies op de juiste plaatsen goed. Er staat “move” op de voorkant en dat maakt het nog gemotiveerder om voldoende te bewegen in mijn nieuwe sportwear van So Me,…

Maak trainen speciaal en voel je goed in de sportkleding die je aan hebt

Ik vind sporten met een leuke outfit toch net iets fijner dan kleding waar je jezelf niet prettig in voelt of wat al erg verouderd is. Het is belangrijk om je goed en zelfverzekerd te voelen. Daarbij is de pasvorm ook heel erg belangrijk, de meest gemaakte fouten zijn vaak geen passende broek, een broek die doorschijnt of een te klein of te kort shirt waar je lichaam niet mooi in uitkomt. Mijn belangrijkste tip is dan ook om je outfit eens thuisΒ  te passen en lekker in te springen en bewegen, zo weet je direct of je de goede keus hebt gemaakt en anders kun je het nog ruilen πŸ˜‰ Bij Some,… was het liefde op het eerste gezicht en de pasvorm is fantastisch, het is dan ook een echte aanrader!

En als outfit zit het helemaal fijn en ik heb mijzelf dan ook uitgeleefd in de sportschool πŸ˜‰ Bekijk hieronder de foto’s!

Hoezo alleen dragen in de sportschool?

Fijne kleding om te bewegen is niet alleen afhankelijk van de sportschool, ga er heerlijk op uit buiten om te sporten of een wandeling te maken in de natuur. Kies waar jij je fijn bij voelt en voel je vrij om te bewegen. Met de sportkleding van some,… kun je je vrij bewegen, zie je er leuk uit en kan je elke sportieve uitdaging aan!

De outfit van Isabelle bestond uit een fijne broek en een crop sweater met move erop in het roze. Het zat heel fijn en zeker niet te strak en is ideaal voor lange wandelingen of andere (buiten)sporten.

Ben jij al enthousiast geworden?

Denk jij yessss dit wil ik ook, neem dan gauw hier een kijkje op de website van some,… en geniet van de superleuke, lekker zittende en mooi en betaalbare sportkleding om je te laten stralen!

Get ready for some,… more curve power!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .