` FASHION: Voorjaar in aantocht dus ROKJESPARADE! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?Voorjaar in aantocht dus ROKJESPARADE!

FASHION: Voorjaar in aantocht dus ROKJESPARADE!

Wat ben ik blij met het voorjaarszonnetje. Na een hele regenachtige periode, beloofd er beterschap. En niets past zo goed bij de zon als een rokjesparade. De benen mogen weer meer gezien worden, al dan niet gehuld in een toffe panty, en ik kan niet wachten om zelf ook weer de lente mijn kledingkast toe te laten. Weg sombere, donkere winterkleding. Hallo vrolijke rokjes die iedereen staan! Maak je klaar voor de super leuke trends van 2020, en hul je in een toffe  A-lijn rok of overslagrok. Ik ging jullie al voor, en ik laat je het graag zien. Lees je mee?!

Het leuke van een A-lijn rok is dat hij zo goed past bij ieder figuur. Ikzelf ben een zandloper en heb mijn volste punten op mijn billen en heupen. Een A-lijn rok valt bij mij precies op de goede punten. Ze zitten mooi passend in de taille en lopen dan “klokkend” uit over mijn “sterke” punten. Daardoor flatteert het altijd! Je hebt ze in veel verschillende stijlen. Van lederlook en spijker, tot girly met bloemetjes en in lieve roze kleuren. Er zit zeker weten iets bij wat helemaal jouw smaak gaat zijn.


Een andere trend, waar ik het al eerder over heb gehad, is de trend van de overslagrok. Ik ben  nog steeds helemaal “hooked”. Wat ik zo mooi vind is hoe de overslagrokken vallen. Ze zijn soepel en bewegen mooi met je mee. De overslagrok die ik op de foto aan heb is van My Jewellery (en hij is nog steeds te koop!) en is een lang model welke perfect te dragen is op de wat frissere dagen met een panty of in de zomer lekker met de blote benen. Het luidpaardprintje in goud metalic maakt de rok super speels.

Het fijne aan een overslagrok is dat hij heel comfortabel zit. Omdat je hem bij jezelf omwikkelt en dichtknoopt knelt hij nergens en heb je er goede bewegingsvrijheid in.  Bij My Jewellery hebben ze de overslagrokken in allerlei soorten en maten. Zo kun je gaan voor een lange variant zoals ik hem draag, hebben ze hele leuke midi-rokken die tot de knie vallen, maar ook de korte overslagrokjes zijn te gek. Zo is de leatherlook rok met strik ook een favoriet van mij. Daarnaast is de overslagrok ook goed te dragen met een maatje meer. Ik draag een maat XL en bij mij valt hij erg ruim. Als je een maat 46 of een kleine maat 48 hebt, kun je het model wat ik draag ook goed aan.

Ik heb in ieder geval al helemaal zin in het “zomerse” weer als ik al deze leuke rokjes zie. Kan dan ook niet wachten tot de eerste zonnestralen mijn melkflessen weer mogen verblijden.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment