Member login

Username
Password

» Lost your Password?FASHION: Zendee het ecologische kledingmerk met oog voor kwaliteit en vrouwelijkheid

Vol bewondering zag ik de prachtige jurken op de website van Zendee en toen ik later nog las dat het hoge kwaliteit eco katoen betreft, werd ik heel erg enthousiast! De kleding is ideaal voor een doordeweekse dag, maar het leuk is dat dit voor een zakelijke gelegenheid ook niet misstaat. Het is echt multifuncioneel en door de gevarieerde maatvorming is het mogelijk voor iedere vrouw om er mooi uit te zien in de kleding van Zendee. Zelf nam ik de proef op de som en trok één van mijn favoriete jurken uit de webshop bij Zendee aan en zal jullie hier alles over vertellen!

Comfortabel en vrouwelijk gaan samen

De kleding van Zendee is niet alleen ecologisch duurzaam gemaakt maar ook van zeer goede kwaliteit en bovendien heel comfortabel en vrouwelijk om te dragen. Drukke moeders of/en carierrevrouwen willen zich fijn voelen in hun kleding en bovenal goede kwaliteit en dat komt met Zendee Fashion prachtig samen. De kleding zit als een tweede huid, maar is naast comfortabel ook kwalitatief heel mooi om te zien.

Waarom bio katoen de toekomst heeft

Mensen realiseren zich steeds vaker dat het belangrijk is dat hun kleding niet gemaakt wordt door kindjes die uitgebuit worden in het buitenland en willen graag wat meer betalen voor een beter product dat op eerlijke wijze is gemaakt. Zendee Fashion heeft hun kleding dan ook laten maken in Turkije door bedrijven en je bent dan ook verzekerd dat het biologisch en duurzaam is gemaakt.

De kleding is gemaakt in een gecertificeerde fabriek met het GOTS-keurmerk (Global Organic Textile Standard). Dit betekent dat er gecertificeerde organic cotton gebruikt wordt (minimaal 95% van al het materiaal moet biologisch zijn) en dat deze op een verantwoorde manier wordt verwerkt zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. 

Veel verschillende keuzes en ieder seizoen weer een nieuwe collectie
Je kunt in de webshop van Zendee veel verschillende kleding bewonderen, zo zijn er prachtige jurken, rokken, vesten, shirts en leggings in diverse kleuren en patronen met een retro knipoog erdoorheen 😉 Daarnaast hebben ze ieder seizoen weer een aantal nieuwe items en zo kun je jouw collectie steeds verder uitbreiden.

Wat vind ik ervan?

Ik werd meteen verliefde op de kwaliteit van de stof, het is prachtig en mooi vormgegeven. Het retro-achtige erdoor heen vind ik ook erg leuk. De jurken zijn ideaal, kreuken moeizaam en voelen als een tweede huid. Ik ben zeker groot fan geworden en als je comfortabel, vrouwelijk, retro en kwaliteit wilt samenvoegen, dan is Zendee jouw adres!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .