` FASHION+WINACTIE: Maak kennis met Magic Body Fashion en voel je zelfverzekerd! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?FASHION+WINACTIE: Maak kennis met Magic Body Fashion en voel je zelfverzekerd!

Iedereen die mij kent weet dat ik dol ben op rokjes en jurkjes. Het enige nadeel hieraan is dat ik altijd on the hunt ben voor de juiste panty. Eentje die niet na een dag een ladder heeft. Eentje die goed blijft zitten en waar het kruis niet na 100 meter lopen tussen mijn knieën hangt. Eentje waar mijn wiebeltenen niet na 1 keer dragen doorheen prikken en eentje waarin ik mij zelfverzekerd en sexy voel. Ik kan je wel vertellen, de zoektocht naar DIE panty was lastig, maar ik heb hem gevonden! Daarnaast hebben we ook nog een toffe winactie voor je, dus lees snel verder!

Het liefst zou ik willen zeggen dat ik super tevreden ben met mijn benen, maar het is het onderdeel van mijn lichaam waar ik het meest onzeker over ben. Sinds mijn gewichtsverlies zijn mijn benen minder gestroomlijnd dan ik zou willen en heb ik wat los vel rondom mijn benen. Niet echt een fantastische combinatie met mijn liefde voor strakke korte rokjes, want soms vind ik de outfit fantastisch maar kijk ik naar mijn benen en denk, mwah.

Ik was dan ook super blij dat ik de Shaping panty mocht uitproberen van Magic Body Fashion. En de naam van deze panty is veelbelovend; Sexy Legs! Feeling fabulous already! Toen ik de Shaping Panty uit de verpakking haalde moest ik wel even kijken, want ga ik daar ooit inpassen? Ik zie mezelf al rollend over de grond liggen in de hoop dat ik hem überhaupt over mijn knieën getrokken krijg, maar gelukkig gaat het helemaal goed.

Het fijne aan deze panty is de stevigheid. De panty heeft een verstevigd broekje dat loopt tot halverwege de dijen. Daarnaast zit er op de bilpartij fijne naden wat je kont een lift geeft. Dus een goed uitziende bips en mooie gestoomde buik en benen. De panty geeft een goede steun aan de benen en aan de rug. Wat ik ook heel erg prettig vind is dat je de panty vrij hoog kunt optrekken. Hierdoor blijft hij mooi op zijn plek zitten en hoef je niet bang te zijn dat hij zal afzakken, en je kleding valt er daardoor mooi overheen. Een ander pluspunt van de panty is de ondersteuning die hij mij geeft aan mijn benen. Ik ben iemand die heel veel loopt en door de lichte druk die de panty geeft, krijg je minder snel vermoeide benen. Daarnaast mag ik niet vergeten te melden dat deze sexy leg panty’s hardstikke ladder proef zijn. Er zit een stevig stuk bij de tenen, en heb nu al meerdere malen mijn panty uit en aangetrokken, gewassen en weer gedragen. Geen ladders, geen tenen die naar buiten piepen.

Jullie kunnen wel horen dat ik super enthousiast ben en heel erg tevreden. Wellicht is het nog goed om te weten dat ik een confectiemaat 42/44 heb en van deze panty een maat L draag. Mocht je een panty bestellen zou ik de maattabellen van de site gebruiken nadat je jezelf hebt opgemeten. Een te strak zittende shaping panty is namelijk echt niet fijn. Het gaat juist om comfort, en dat is wat deze panty je zal brengen.

WINACTIE!

Natuurlijk willen wij jou ook kans laten maken op een Sexy Leg panty van Magic Body Fashion t.w.v. € 14,99. Wat moet je hiervoor doen?

 • Laat ons in een reactie weten waarom jij graag kans wilt maken op deze panty
 • Deel dit bericht op social media (niet verplicht maar wel lief!)

We maken de gelukkige winnaar bekend op woensdag 19 juni aanstaande via Facebook!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Comments: 20

 • Avatar
  reply

  Mirjam Borger

  11 juni 2019

  Ik ben zo benieuwd naar deze panty! Ik ben zelf ook gek op jurkjes en rokjes, die ik ook vaak tijdens m’n werk in het theater draag. Maar uit voorzorg neem ik altijd een reserve panty mee, want het risico op een ladder is veel te groot. Deze panty zou een uitkomst zijn!

 • Avatar
  reply

  Natascha

  11 juni 2019

  Ik maak graag zelf mijn eigen jurken en rokjes. Deze panty zou echt iets toevoegen aan het geluk gevoel.

 • Avatar
  reply
  11 juni 2019

  Dat klinkt als een topper deze panty! Ik doe graag mee 💪🏻
  Mijn huidige panty’s zijn namelijk een soort van ‘voor eenmalig gebruik’ 🙈😅 En dat is natuurlijk niet de bedoeling 😂 Op naar een panty met een langere levensduur!

 • Avatar
  reply

  Anouk

  11 juni 2019

  Ik ben nooit fan geweest van rokjes en jurkjes.. overal stak mijn buik uit alsof ik zwanger was. Wat natuurlijk niet erg is als je zwanger bent. Maar ik was dit niet..! Als ik dan een keer mezelf in een panty hees, je raad het al een ladder nog voordat ik hem überhaupt over mn billen had gekregen.. Dan maar weer uittrekken en een comfy jeans aan. Het afgelopen jaar ben ik 40kg afgevallen en sta ik open voor jurkjes en rokjes. Vol goede moed ben ik jurkjes en rokjes gaan shoppen. En ik ben goed geslaagd. Echter zijn het altijd de ‘slechte’ panty’s die mij uiteindelijk doen besluiten om een broek aan te trekken. Wat natuurlijk super zonde is! Daarom ben ik mega benieuwd naar deze panty! 😍

 • Avatar
  reply

  Nanette Bielefeld

  11 juni 2019

  Wauw, dat klinkt als de meest geweldige panty ooit! Gelifte billen, gestoomde benen.. Welke vrouw wil dat niet?

 • Avatar
  reply

  Mar//

  11 juni 2019

  Ooh deze panty is echt perfect voor mij! Ik draag eigenlijk altijd panty’s, want dat hoort bij mijn werk. Maar ik versleet er gemiddeld 4 per week. De juiste panty heb ik nog niet gevonden, die het van mij kan winnen 😉

 • Avatar
  reply

  Elbrich

  11 juni 2019

  Klinkt fantastisch.
  Zelf draag ik te weinig rokjes en jurkjes omdat de panty’s nooit lang genoeg zijn of inderdaad snel een ladder krijgen. Ben zeer benieuwd!

 • Avatar
  reply

  Marleen Voolstra

  11 juni 2019

  Ik zou deze graag willen winnen! Na mijn zwangerschap blijf ik mezelf storen aan mijn buik (a.k.a slappe soufflé), plus wat kilootjes extra. Om me weer helemaal sexy te voelen zou een goede shaping panty goed van pas komen.

 • Avatar
  reply

  Marian zw

  11 juni 2019

  Wow dat klinkt echt super. Ik heb altijd het kruis ergens halverwege hangen, vreselijk. Begin er daarom niet meer aan. Draag jeans in de winter en rokjes bewaar ik wel voor de zomer. Maar deze zou ik heel graag proberen. Een frisse dag en dan toch een rokje aan!

 • Avatar
  reply

  Karin

  11 juni 2019

  Als onze zoon trouwt zal ik in een jurk moeten(wat ik nooit doe!)Dan is een goed zittende panty natuurlijk superbelangrijk.

 • Avatar
  reply

  Laura Grootens

  12 juni 2019

  Ik draag vaak panty’s onder mijn rokjes en jurkjes maar op een of andere manier gaan deze niet lang mee. Ik zoek echt een keer een goede panty die lang mee gaat en ik denk dat deze mooie panty mee gaat!!

  :))
  Liefst Laura

 • Avatar
  reply

  Marian B

  12 juni 2019

  Dat klinkt als een hele fijne panty, ik zou het graag eens proberen en hopelijk ben ik er net zo enthousiast over. Een goede panty is zeker belangrijk en wat zelfvertrouwen kan ik wel gebruiken.

 • Avatar
  reply

  Nienke

  12 juni 2019

  Meer zelfvertrouwen en meer rokjes! Ik doe graag mee!

 • Avatar
  reply

  Marina

  13 juni 2019

  En shaping panty is top! Ben benieuwd hoe deze zit!

 • Avatar
  reply

  Claudia

  13 juni 2019

  Ik draag altijd een panty , of het nou zomer of winter is. Hoe fijn is het dan dat het tegelijkertijd ook nog een beetje shaping werkt. Lijkt me super fijn!

 • Avatar
  reply

  Lisanne

  13 juni 2019

  Ben wel erg benieuwd of dit nou zo’n super panty is..
  Ben toch wel wat sceptisch erover moet ik toegeven.

  Voor een onhandig iemand als mij, die vaak, te vaak ladders in haar panty’s weet te trekken, zou dit natuurlijk een uitstekende oplossing zijn.
  En geen kruis die naar beneden zakt, maar goed blijft zitten. Niet stiekem wanneer niemand kijkt weer rechttrekken of wachtten tot je een veilig plekje vind om dit te doen.

  Daarbij nog shaped. Klinkt almost to good to be true. Zou dit product zeker wel eens willen proberen. 😊

 • Avatar
  reply

  Aline Bouma

  13 juni 2019

  Omdat ik deze graag zou willen testen als #kluns 🤣🤣🙈

 • Avatar
  reply

  Ilse Brinkhuis

  13 juni 2019

  Ik trek bijna nooit iets korts aan. Heb flubberbenen en cellulitis. Zou dit dan DE oplossing zijn, zodat ik me toch in een jurkje ga wagen?? Ben wel geel benieuwd of het waarmaakt wat het beloofd.

 • Avatar
  reply

  Tamar

  14 juni 2019

  Dit artikel maakt mij wel benieuwd naar deze panty!

 • Avatar
  reply

  Jungja

  14 juni 2019

  Dit klinkt GEWELDIG 😍!!!! Panty’s en ik zijn geen beste vrienden. Als ik de trap afloop heb ik al een ladder in mijn panty🙈🙈🙈

  Het lijk me echt onwijs tof om deze panty te winnen en een keer zonder reserve panty op pad te kunnen🍀🤞🏼🍀🤞🏼🍀🤞🏼🍀🤞🏼

Post a Comment