` FASHION+WINACTIE: RE-BORN meer dan alleen sportkleding! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?FASHION+WINACTIE: RE-BORN meer dan alleen sportkleding!

Sportkleding hebben we allemaal wel in de kast liggen, maar ik weet zeker dat jullie niet zoiets in de kast hebben liggen wat zo fijn zit en beweegt, zoals de kleding van RE-BORN. Bij toeval kwamen wij dit merk tegen. Wij zijn blij dat we toen ook een kijkje zijn gaan nemen op de website, want toen wisten we het zeker! Dit is niet alleen maar hele mooie kleding om in te sporten, maar ook perfect om daarnaast in je vrije tijd te dragen. RE-BORN, ofwel herboren; en dat gevoel gunnen wij jou ook! Lees je mee?

In sportkleding hoor je je fijn en vrij te voelen, vind ik. Wat ik alleen vaak heb is dat de topjes te strak zitten, de broeken te laag vallen en de materialen te syntetisch zijn waardoor ik het uiteindelijk onprettig op mijn huid vind voelen.  Je moet je vrij kunnen bewegen en vooral niet continue bezig hoeven zijn met je broek optrekken. Daarom vinden wij het ook zo fijn dat RE-BORN out of the box denkt, net zoals wij. Kleding voor iedere vrouw, voor ieder moment van de dag.

RE-BORN is een jong merk, en pas sinds december 2018 een feit. Ze hebben bewust gekozen om de kleding te laten produceren in Portugal en ze hebben ervoor gekozen om mooie, functionele en zachte materialen uit Europa te gebruiken. En dus een dikke pluspunt, veel van de kleding valt wijder en langer zoals je ook bij de outfit van Isabelle kunt zien.

 


Op bovenstaande foto’s dragen wij de de superzachte comfortabele Crew Top. Deze is er in verschillende kleuren en ook voor de sportieve man is hij te koop. De trui is gemaakt van 95% katoen en 5 % elastane. En ondanks dat hij zeker niet dik is, en heel licht draagt voelt hij wel lekker warm. Deze truien zijn € 79,95 en vallen goed op maat (tegen de ruime kant aan). Isabelle draagt hier een maat M en Melinda draagt een maat L.

Het prachtige pak wat Isabelle op de foto draagt is de Long Tee Navy (€ 59,95) in een maat M en de bijpassende broek  (€ 79,95) in dezelfde maat. De broeken vallen heel ruim en een maat kleiner dan je normale maat zou zeker een optie zijn bij het aanschaffen van deze sportbroek. Beide zijn ook weer 95% katoen en 5% elastane. Het materiaal heeft een 4-way stretch wat zorgt voor een optimale bewegingsvrijheid en herstel. De broek zit lekker hoog in de taille waardoor het een eventueel buikje en lovehandles verbergt. Achterin de broek zit er in de tailleband nog een klein zakje verwerkt voor je sleutel of bijvoorbeeld een bankpasje. Waar ze ook nog rekening mee hebben gehouden is dat de stiksel flatlock zijn. Zo ligt alles plat op de huid zodat er geen irritatie ontstaat bij beweging. En nog een mega pluspunt; Er zit een extra inzet in het kruis voor goede beweging en tegen slijtage van de naden.

Wij vinden dat iedere vrouw het verdiend om sportief door het leven te kunnen gaan, en daarom vinden wij het zo fijn dat RE-BORN heeft gedacht aan ons allemaal!  De kleding gaat tot maat XL en kan zeer goed worden gedragen als je maat 48/50 hebt. Ook als je wat meer “gekleed” naar de sportschool wilt gaan dan is deze kleding perfect voor jou!

WINACTIE:

Wat zijn wij blij dat wij 2 lezers blij mogen maken met een prachtige Crewtop naar keuze! Je leest het goed, je kunt net zo stralend voor de dag gaan komen als wij!

Wat moet je hiervoor doen?

 1. Reageer onder dit artikel en vertel ons waarom jij zou willen winnen;
 2. Like en deel dit artikel op social media en tag een vriendin;
 3. Like Boost your Health en RE-BORN op social media, niet verplicht wel lief!

Mocht je niet gewonnen, wees dan niet getreurd. Besluit je jezelf te kietelen met een prachtig artikel van RE-BORN dan krijg je bij je bestelling een gratis bidon en fanny pack. Vermeld dan wel even boostyourhealth bij de check out.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Comments: 16

 • Avatar
  reply

  Martina

  23 september 2019

  f(ijn en vrij te voelen)

  net zo stralend voor de dag komen als
  jullie in een mooie, functionele en zachte material prachtige Crewtop ideaal voor naar naar de sportschool erg welkom .

 • Avatar
  reply
  23 september 2019

  Wauw wat een toffe actie!!! Waarom ik graag wil winnen? Sportkleding heb je toch never nooit genoeg???!!!

 • Avatar
  reply

  Ramona

  23 september 2019

  Ik voel me al een beetje reborn na het verlies van bijna 35 KG, dus een nieuwe outfit van dit mooie merk komt goed van pas.

 • Avatar
  reply

  Marian Zw

  23 september 2019

  Ik maak heel graag kans, de gang naar de sportschool is niet altijd even makkelijk zeker in de wintermaanden als mijn spieren al protesteren bij normale dagelijkse beweging. Maar met zo’n mooi setje is het vast fijn om er ook lekker mee te pronken. Dus aantrekken en je laten zien!

 • Avatar
  reply

  Laura Grootens

  23 september 2019

  Whoeeee deze prachtige crewtop wil ik EXTREEM graag winnen! Ik sta wekelijks in de sportschool en dan wil ik er eigenlijk wel graag modieus bij lopen. Opzich lukt het ook wel met een primark trui, maar shinen in een Re-Born crewtop zou fantastisch zijn 🙂 Win ik, dan zal jullie een actiefoto van mij sturen in de sportschool!!

 • Avatar
  reply

  Aline Bouma

  23 september 2019

  Wauw!! Lijkt me een heerlijk zittend vrouwvriendelijk product. Lekker comfortabel. Ik doe dus héél graag mee.

 • Avatar
  reply

  Saskia

  23 september 2019

  Wat zou het heerlijk zijn, sporten in nieuwe sportkleding. Extra motivatie na de zomer en ipv lui op de bank te hangen opweg naar de sportschool met toffe kleding. Ik zie me al gaan hij. . Nu de kleding nog

 • Avatar
  reply

  Stefani

  23 september 2019

  Een nieuwe outfit zou heel welkom zijn omdat ik nu zoveel ben afgevallen dat alles te groot is geworden. Nieuwe sportswear kunnen me net dat beetje extra geven om nog door te gaan voor de laatste paar kilos en dan ben ik RE-BORN 👌🏻

 • Avatar
  reply

  Riekie Bos

  23 september 2019

  ik waag graag een kansje om zo’n onwijs prachtige Crew Top naar keuze te winnen!
  Omdat ik in zo’n superzachte comfortabele Crew Top me vast wat zelfverzekerder voel en daardoor makkelijker beweeg en sport.
  XOXO
  Riekie

 • Avatar
  reply
  24 september 2019

  Als zeer sportieve 50 plusser een musthave voor na de training! Je spieren lekker warm houden!
  Ik wil! Heel graag!

 • Avatar
  reply

  Ingrid

  25 september 2019

  Ik waag weer eens een kans om wat te winnen. Zou heel erg leuk 😀 zijn om deze crewtop te mogen winnen en dan deze comfortabel zittende superzachte crewtop van RE-BORN te kunnen dragen naar de sportschool of gewoon om je reborn te voelen.

 • Avatar
  reply

  Sharon de Ridder

  26 september 2019

  Oh, dit leest als een heerlijke top! Ik draag vaak op vrijdagen (mijn parttime dag) mijn sportoutfit bij het naar school brengen van mijn dochters, om daarna direct in actie te kunnen komen. Met deze sweater zouden mijn kinderen dat vast eens niet erg vinden 😉

 • Avatar
  reply

  Marloes van den Bosch

  26 september 2019

  Oh dat is een hele mooie win actie. Ik ben net begonnen aan een 3 maanden traject met heel veel sporten erbij! Dus ik zou het heel goed kunnen gebruiken.

 • Avatar
  reply

  Marian

  26 september 2019

  Dat lijkt me een hele fijne sportsweater! Ik sinds kort weer aan het sporten geslagen, dit winnen zou een hele mooie stimulans zijn. En fijn dat het ook in mijn maat is.

 • Avatar
  reply

  Angela

  27 september 2019

  Wat een gave actie! Ik voelde mij al gelijk aangesproken bij dit merk, want reborn ben ik zeker! Ik doe daarom graag mee!

 • Avatar
  reply

  Tamara

  29 september 2019

  Heerlijk een mooie sportsweater!

Post a Comment