Member login

Username
Password

» Lost your Password?WORKOUT: Fibrofit??! op vakantie

Nog iets meer als 2 weken te gaan tot de loop fiets proef duo marathon. 42 km met mijn buddy en 1 mtb, hoe je het doet moet je zelf weten als je maar 1 persoon hebt die op de fiets gaat en 1 die dan rent. Het voordeel is het proef gedeelte we kunnen onderweg legaal rusten en wat eten. Daarom voor mij met mijn fibromyalgie een ideale marathon. Geen druk qua tijd, wel een buddy achter de hand. Nu hem nog “even” doen.

Afgelopen weekend terug gekomen van vakantie topfit heen gegaan paar dagen gewoon bewogen en zelfs een hardlooptraining in de bergen. Afgelopen dinderdag besloten we dus een relax strand dagje te gaan doen. Om 1q uur lagen we lekker rrlaxed in het zonnetje op het gras vlak bij het water. Boekje lezen afkoelen in het water. Superโค alleen met fibro iets minder om 15 u behoorlijk stijf van het liggen.

Pijn in mn rug, heupen, schouders en nek. Dus even het binnenbad in om te zwemmen/bewegen al iets minder stijf maar nog wel hoofdpijn door een zere nek en pijnlijke heupen dus even zitten op het terras zitten bij het zwembad. Maar met pijnlijke heupen is dat niet echt fijn dus maar het zwembad uit en naar het zepplin museum en rondje door de stad in Friederichshafen. Na een uurtje lopen nek schouders en hoofdpijn weer over, maar nu zondags nog last van mijn heupen. ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

De dag reizen gisteren heeft niet echt voor verbetering gezorgd dus vandaag nog maar een relaxdagje en morgn maar kijken hoe het met hardlopen gaat. Pff zo lastig ineens pijn bij fibro! Het kan overbelasting zijn, het kan gewoon weer eens een ontsteking zijn maar t kan ook gewoon zijn van rust roest of gewoon van de fibro.

Maar vanaf vandaag nog een paar weken knallen en dan is het matchday en ga er nu nog gewoon vanuit dat het goed komt๐Ÿ™

Anoek Staphorst-Meijer (34), woonachtig in Drenthe, geregistreerd partnerschap en moeder van een volwassen zoon. Passies crossfit, hardlopen, zwemmen, fitness, weightlifting, kortom veel sport. En ik houd van het leven dus ook van gezelligheid, uiteten, feestjes. Sinds 2012 heb ik CVS en fibromyalgie na een auto ongeluk en daardoor weet ik hoe belangrijk gezondheid en een goede balans in je leven is. Vandaar dat ik me heb laten omscholen tot gewichtsconsulent met specialisatie sportvoeding en supplementen en vitaliteitscoach io. en is mijn levensmotto: If you can dream it you can do it!

Post a Comment

Translate ยป
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .