Member login

Username
Password

» Lost your Password?Fit to Fat to Fit #10

Deze keer is de weegschaal lief voor mij. Ja, na het verlies van de nodige centimeters en mijn vetpercentage die minder wordt is dit toch wel een kers op de taart! Oké, natuurlijk is het belangrijk om je daarnaast goed te voelen en jezelf niet te veel te focussen op dingen waar je jezelf ook obsessief mee kunt verrassen, maar ik ben gewoon even heel erg happy! Lees je mee?

Ondanks dat ik deze week de nodige hindernissen hebt doorstaan, ben ik trots op mezelf! Eerst was mijn telefoon (lees: heel dure Samsung S7 Edge telefoon) kapot vanuit het niets. Hij ging niet meer aan en hij laadde niet meer op. Ik volop in de stress, want ik doe alles met dat ding (oké bijna alles!). Ik maak er namelijk ook super mooie foto’s mee en wil in de laatste week dat de kids naar school gaan nog wel even wat dingen regelen voordat ik ook mijn siësta houd.

Vervolgens staat er een event in de agenda, eigenlijk al een tijdje maar die nu wel heel dichtbij komt. Iets met in je kracht staan en zichtbaarheid en dat is best eng kan ik je vertellen. Vooral als je alleen gaat, gaat er meteen door mijn hoofd heen als ze maar geen commentaar hebben, hopelijk vinden ze mij aardig. Maar waar gaat het over? Ik ben gewoon aardig, ik ben gewoon heel leuk ( oké zo kan die wel weer!). Het is mijn onzekerheid die het soms overneemt en dat is niet handig. Ik sport heel veel en eet gezond, maar ben nog steeds niet ontzettend slank dus dat is een dingetje. Maar ik heb mezelf voorgenomen om ervan te genieten, ik ben het gewoon waard!

Het sporten gaat nu wel op automatische piloot ( hoe is het mogelijk?) en ik geniet er ook nog van als ik er eenmaal ben. Met speciale dank aan het gelukshormoon dat ik in veelvoud aanmaak. Nee hoor, grapje! Ik vind sporten gewoon heel leuk, het was altijd meer het excuus van tijd. Maar je moet dus gewoon tijd maken, ook geen excuus meer voor jou dus 😉

Mijn kleren zitten nu vele malen losser en ik pas veel oude kleren weer als gegoten, dus we gaan de goede kant op! Ook de weegschaal is deze week heel lief voor mij, ik ga eindelijk ook in mijn gewicht weer verder naar beneden. Het is een fijne positieve week en we gaan aanstaande vrijdag dan ook met vertrouwen tegemoet!

Superleuk als je hieronder laat weten of je ook bezig bent met het toepassen van een gezondere levensstijl of meer wilt gaan sporten, een liefdevolle schop onder je kont nodig hebt of wilt reageren op mijn persoonlijke blog!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 2

  • reply

    Mar//

    5 juli 2017

    Jaaa, jij/we bent/zijn het waard! Raar he, dat we denken dat we iets niet waard zijn. En de anderen dan? Zijn die het wel waard dan? Net zoveel als jij/wij! 😀

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .