Member login

Username
Password

» Lost your Password?Fit to Fat to Fit #12

Afgelopen week was een goede week. Zo heb ik ervaren dat je ook gezond kunt genieten met een healthy high tea, had ik weer een afspraak bij mijn coach en ga ik de uitdaging aan met sporten en kies ik voor energie 2.0 met een milde detox die ik binnenkort ga doen. Lees je mee?

Het was fijn om weer een afspraak te hebben bij mijn coach. Ondanks dat de kilo’s niet hard gaan, zien we heel langzaam verschil en voel ik me met de verloren centimeters ook heel goed ๐Ÿ™‚ Maar we willen natuurlijk meer en daarom ga ik de uitdaging aan om mijn training te filmen (Laat even weten als je het leuk vind om een compilatie te zien!), zodat mijn coach dit nog wat op kan schroeven. Ook ga ik binnenkort voor het eerst een les bodypump doen! Ik heb al eerder 2 x bodybalance ervaren, maar vond bodypump vroeger meer voor de hulks onder ons. Nu weet ik beter en ga ik kijken of het mij lukt deze les zonder kleerscheuren door te komen ๐Ÿ˜‰

Ook met voeding is het soms lastig. Ik merk dat ik soms worstel met mijn gedachten. Om eerlijk te zeggen, eet ik gewoon nog te weinig en soms verkeerd. Maar ik weet het echt en maak wel betere keuzes hierin. Ik denk dat veel vrouwen die te zwaar zijn en gewicht willen verliezen vaak te weinig eten, omdat ze bang zijn om nog meer aan te komen. Maar je stofwisseling gaat alleen omhoog als je veel sport en de juiste dingen en hoeveelheden eet. Ook ik ben mezelf daarvan bewust.

Daarom ga ik binnenkort de uitdaging aan om een milde detox toe te passen via Innerweave en ik heb het voedingsplan gelezen en het valt reuze mee, gelukkig maar! Je hebt 2 dagen opbouwen en 2 dagen afbouwen en daartussen de detox die 7 dagen duurt. Je krijgt voedingssupplementen en handige zakjes met gezonde toevoegingen die je toe kunt passen in je detox. Ik ben vooral benieuwd of ik meer energie krijg en hoe mij lichaam reageert als ik zuivel toevoeg. Ik wil ook sommige dagen vega(n) gaan eten en nee ik stap niet helemaal over, maar juist die balans vind ik goed.

Over vegan gesproken, ik heb afgelopen week genoten van een heerlijke healthy high tea met Myra bij Bakers & Moore in Rotterdam. Dit is echt een vette aanrader! Het voed en vult goed en is mega lekker. Voortaan voor mij geen high tea meer met zoete dingen vol suiker, e-nummers en wit brood.

Na mijn bezoek aan het Grand Bloggers diner en meer foto’s van mezelf op Instagram, ben ik toe aan nog meer zichtbaarheid. Daarom wil ik binnenkort starten met mijn eerste vlog! uhhhh ja je hoort het goed, volledig in de picture en met als doel om nog meer van mijzelf en mijn healthjourney te laten zien, dingen te delen, events bij te wonen en vragen van jullie te beantwoorden.

Heb jij een leuke vraag voor mij, laat deze dan hieronder achter en wie weet beantwoord ik hem wel in mijn eerste vlog!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 2

  • reply

    Mar//

    20 juli 2017

    Ah wat leuk een vlog! Wat goed datje jezelf uitdaagt!๐Ÿ™‹

Post a Comment

Translate ยป
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .