` Fit to Fat to Fit #14 - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?Fit to Fat to Fit #14

Het is niet te geloven, ik kan nu zelfs de plank zijwaarts! Voor anderen klinkt dit misschien easy, maar voor mij is het een hele prestatie! Ik dacht eerlijk gezegd dat ik het niet zou kunnen, maar blijkbaar kan ik meer dan ik zelf denk. In deze blog vertel ik je waarom je jezelf niet blind moet staren op de kilo’s en welke uitdaging ik erop heb zitten en welke ik nog ga verwezenlijken.

Na bijna 14 weken zijn er eindelijk mensen die het gaan zien! Niet dat ik persΓ© daarop zit te wachten, want je doet het uiteindelijk voor jezelf, maar het geeft toch net even wat meer motivatie vind je niet? Vanochtend in de sportschool sprak ik een dame die zei dat ze mij gewoon elke keer slanker ziet worden en dat ik vooral door moet gaan, want ik doe het supergoed zei ze. Wauw! Dat is wel leuk om te horen πŸ™‚

Je moet er ook veel voor doen (lees: 3-4 dagen sporten en gezond eten en af en toe ook nog echt ontspannen ;-)) dus het is dan superfijn als je complimenten krijgt. En eindelijk zie ik mijn buik ook echt minder worden, ik ben er nog niet, maar dat er wordt gevraagd of ik zwanger ben heb ik gelukkig niet meer! Ja, met een holle rug en wat meer buik leek dit echt zo, vooral als mijn buik opgeblazen was.

Of mijn detox helemaal gegaan is zoals ik wilde, kun je binnenkort lezen, maar de les bodypump ga ik binnenkort als uitdaging aan! Met een detox vond ik dit niet zo handig πŸ˜‰

Trouwens ik paste onlangs gewoon in een broek maat 44, hoe cool is dat? Ik heb dan ook meer motivatie dan ooit tevoren en streef nog naar een maat 40 voor volgende zomer. Ik weet dat je niet in maten moet denken, maar hoe leuk is het om dan te gaan shoppen en gewoon (bijna) alles aan te kunnen. Herkenbaar?

Bij de start van deze healthjourney heb ik helaas geen foto’s gemaakt en dus kun je de progressie iets later bewonderen. Toch wil ik jullie een foto laten zien met een maand ertussen. Mijn man heeft de foto’s gemaakt en daarom zijn ze niet geheel hetzelfde πŸ˜‰ Maar ik ben benieuwd of jullie al wat progressie kunnen zien?

Dit is van 1 maand πŸ™‚

Een medewerkster van de sportschool vertelde mij dat er onlangs een vrouw was die 10 kg was afgevallen maar toch maar liefst 3 kledingmaten kleiner had. Daarmee wil ik vertellen dat het niet goed is om je blind te staren op de kilo’s, de centimeters en je vetpercentage zijn het belangrijkste.

Volgende keer vertel ik alles over mijn bezoek aan mijn coach en hoor je of ik daadwerkelijk een les bodypump gedaan hebt. Daarnaast zal ik binnenkort een dag uit mijn voedingspatroon met jullie delen.

Ik vind het superleuk als je een berichtje achterlaat en vanaf september zal ik jullie tevens inspireren met een persoonlijke blog en laat ik je een kijkje achter de schermen zien van Boost your Health.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .