Member login

Username
Password

» Lost your Password?Fit to Fat to Fit #15

Afgelopen week was net zo wisselvallend als het weer, het ging dus voornamelijk met ups en downs. Zou het door het weer komen? Oké laat ik eerlijk zijn, ik houd gewoon van veel zon en warm weer. Als het zonnig is, dan gaat het net allemaal wat makkelijker. Heb jij dat ook? Maar daarentegen ben ik wel de uitdaging aangegaan om een les bodypump bij te wonen en dat was heel verrassend kan ik je vertellen. Het was een week vol avonturen en jij mag heerlijk meelezen, of dit nu onder het genot van een kopje thee is of een heerlijk verkoelend drankje in de zon 😉

Het was een rommelig weekje afgelopen week en ik heb daarin eerlijk gezegd iets te veel gegeten wat niet handig was. Maarja bij een lange healthjourney zitten nu eenmaal ups en downs. Dus we gaan weer vrolijk en motiverend verder bij waar we gebleven waren.

Mijn vitamine d is altijd laag, daarom slik ik extra vitamine d op dagen dat het minder zonnig is of als ik langer binnen zit. Bovendien heb ik in het verleden vaak depressies gehad en helpt vitamine d ook tegen somberheid. Daarnaast slik ik altijd een multivitamine die vitaminen, mineralen, anti-oxidanten en extra groenten bevat. Deze werkt echt super! Ik ben ermee begonnen toen ik een periode heel ziek was en ben daar echt van opgeknapt. Het zijn de producten van Vita Viva en ze werken echt goed!

Ik vind groepslessen altijd heel leuk, je wordt dan extra gemotiveerd en kan dan helemaal even losgaan op de muziek. Maar toen kwam bodypump voorbij, nou dat heb ik geweten. Ik voelde mezelf net Bridget Jones in de sportschool. Het begon al toen we eindelijk naar binnen mochten, iedereen rende als een gek om alle attributen te pakken en stond al klaar en ik moest nog een plekje vinden. Maar er was bijna geen plek, dus nam ik het heft in eigen handen en zette al mijn spullen lekker vooraan neer. Zo kon ik het goed zien 🙂

Mijn buik is al een stuk minder geworden, zo fijn om te zien!

Het was rommelig en ik viel bijna over mijn eigen spullen heen, maar ik kon goed meekomen met de rest. Het begin was er, maar toen werd het onoverzichtelijk, want de docent ( een heel jong meisje) gaf niet goed aan hoeveel herhalingen we moesten doen en of dit 2 of 3 keer dubbel was of niet. Daarnaast was de muziek om te huilen en ik viel bijna in slaap. Iets met weinig energie aan de einde van de dag en heel zachte muziek 😉 Ik deed goed mee, maar het viel dus niet mee en het ergste was nog dat ze na 40 min zei dat ik ook zonder gewichten mee mocht doen of anders ook gewoon naar huis mocht. Mijn vechtlust kwam drie keer zo hard naar boven en ik toen alles gegeven wat ik nog in mij had 🙂 

Het was zeker goed voor mijn lichaam, maar voortaan graag een andere docent please! Op weg naar huis had ik weer volop energie en zag ik dat iemand spontaan de kerstverlichting buiten had opgehangen. Ik weet dat het lijkt alsof we in de herfst zijn beland, maar dit is toch een beetje weird, vindt je niet? 😉

De volgende dag had ik inderdaad spierpijn, die overigens steeds erger werd gedurende de dag. Dan moet ik er wel bij vertellen dat ik een hele dag was geweest met de kids en veel gelopen had. Morgen zal het nog wel erger zijn en ga ik gewoon weer trainen, misschien kan ik het erna op de loopband eruit lopen 😉

Morgenmiddag ga ik weer op bezoek bij mijn coach Miranda, dus mijn resultaten en nieuwe uitdagen lees je weer in mijn volgende blog! Daarnaast zal ik de volgende keer mijn trainingsschema met jullie delen, dit als motivatie maar ik sta tevens open voor tips en trics van jullie! Voor iedereen die net zo’n healthjourney aan het afleggen is als ik, wil ik zeggen #houvol en geniet ondanks de ups en downs, you are worth it!

Superlief als je een leuk berichtje achterlaat!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 2

  • reply

    Mar//

    12 augustus 2017

    Nah, jammer van die docente zeg! Je stuurt toch niet iemand naar huis..

    Trots op je dat je zo hard door blijft gaan, jij komt er wel!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .