Member login

Username
Password

» Lost your Password?Fit to Fat to Fit #16

En toen liep alles anders dan anders en probeer je de balans te vinden die zo belangrijk is. Mijn coach was ziek, dus onze afspraak ging niet door. Mijn man had problemen op het werk en de kinderen snakten naar enige vorm van structuur in de vakantie. Oftewel ze kunnen momenteel niet wachten om weer naar school te gaan en ik kan ook wel wat meer rust gebruiken ๐Ÿ˜‰ Maar ik heb mezelf staande gehouden en heb geen sportmoment overgeslagen, want ik weet zodra ik dat wel doe gaat het mis…

Vroeger was ik een heel makkelijke eter, ik lustte alles en genoot er ook van. Totdat het moment kwam dat ik een eetstoornis ontwikkelde, het eten ging moeizaam en de balans was ver te zoeken. Ik ging van weinig eten naar heftige eetbuien en weer terug. Daarna ben ik nooit meer een makkelijke eter geworden. Het is bij mij vaak alles of niets en ertussenin bestaat niet.

Progressiefoto die ik maandag gemaakt hebt ๐Ÿ˜‰ย 

Maar dat wil ik nu anders doen, ik wil de balans terugvinden, keuzes maken en als ik dan iets eet wat niet zo gezond is wil ik daarvan ook genieten in plaats van mezelf schuldig te voelen. Het gaat al de goede kant op, want vroeger als ik de mist in ging dan ging ik gelijk de hele dag maar de mist in. Het was toch al immers gebeurd en ik dacht wat maakt het toch allemaal uit. Nu heb ik de juiste mindset gevonden en probeer ik te genieten daarvan en daarna weer gezond te kiezen. Dat gaat mij gelukkig goed af en ook kies ik soms met liefde, dan denk ik dat is lekker maar voed mijn lichaam niet en straks krijg ik weer trek en kies ik voor het gezonde met liefde en geniet ik daar met volle teugen van.

De 3 pijlers beweging, gezonde voeding en ontspanning zijn voor mij heel belangrijk. Ik heb nu de beweging als basis gekozen, aangezien voeding altijd een haat/liefde verhouding zal zijn. En vanuit daar kies ik met liefde voor gezonde voeding en ontspanning, maar het is geen ramp als dit af en toe even afwijkt. Ik heb een auto-immuunziekte, eentje die je niet ziet maar die wel pijn veroorzaakt en ongemakken in stressvolle periodes. Afgelopen week was zo’n periode en dan kan ik door de pijn niets meer doen en moet ik mijn rust pakken. Het geeft mij een signaal dat mijn stress te hoog is en ik mijn ontspanning moet gaan terugvinden, dat ik nog meer moet letten op mijn suikerinname en voldoende slaap nodig hebt.

Het sporten gaat goed. Heel goed! Ik voel mezelf sterker worden en kan mezelf nu zelfs opdrukken, dat kon ik zelfs niet goed toen ik slanker was. Sporten is voor mij een uitlaatklep, even mijn gedachten laten varen, letterlijk mijn hoofd leeg maken en alle boosheid of frustratie eruit laten komen als dat nodig is.

Ik weet dat ik jullie beloofd heb om mijn workoutschema met jullie te delen, maar hoe leuk is het als ik dit in een aparte vlog verwerk en dit met jullie op deze wijze deel? Laat even weten of je dit leuk vind en deel het hieronder in de comments ๐Ÿ™‚ Ik start in september met vloggen dus houd het in de gaten!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate ยป
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .