Member login

Username
Password

» Lost your Password?Fit to Fat to Fit #18

Afgelopen week werd ik overrompeld door complimenten door mensen in mijn omgeving, eindelijk konden ze iets zien. Natuurlijk is dit altijd leuk om te horen, maar uiteindelijk doe je het voor jezelf! Maar ik kan nu ook met opgeheven hoofd zeggen dat ik trots op mezelf ben wat ik nu toe heb gedaan, waar ik naartoe hebt gewerkt. Ook al ging het naar mijn idee nooit hard genoeg, toch ben ik gaan accepteren dat kleine beetjes ook grote dingen kunnen verwezenlijken. Maar ik ben er nog niet en wil mezelf daarom niet gaan ontmoedigen. Ik heb nog een lange reis te gaan, maar daar heb ik mezelf bij neergelegd en dat vind ik uiteindelijk helemaal niet erg. Ik ga er komen, hoe dan ook!

Jeeeej mijn gewicht gaat eindelijk flink zakken en dat is reden voor een feestje en nu niet gelijk aan eten denken…Ik ga namelijk een geweldig event organiseren volgend jaar voor vrouwen die het verdienen om even lekker vertroeteld te worden, in het zonnetje gezet te worden en de commitment aan willen gaan naar een gezonde(re) levensstijl. Heb je interesse of wil je zeker weten hierbij aanwezig zijn? Kijk dan even hier en geniet van alles wat komen gaat!

Het sporten gaat op sommige dagen wat minder dan op andere dagen en dan heb ik het vooral over het erheen gaan. Soms moet ik mezelf erheen slepen, maar als ik er eenmaal ben vind ik het superfijn en denk ik vaak wat heb ik mezelf voor de gek gehouden 😉

Nu ik zoveel sport moet ik natuurlijk ook meer eiwitten eten, maar daar heb ik af en toe wat issues mee. Ik ben nu allemaal verschillende natuurlijke proteïne aan het testen en hopelijk komt er één uit de bus die ik behalve gezond ook heel fijn en lekker vind om te drinken. De meeste zijn mierzoet (en dat vind ik echt goor!) of smaken naar potgrond of zoiets, dus dat moeten we niet hebben. Daarnaast heb je de natuurlijke eiwitten, kwark eet ik iedere dag, maar 1 of meerdere eieren per dag nee dat niet. Soms neem ik 2 gekookte eieren of bak ik een omelet met groenten. Daarnaast heb je nog de huttekase, erg lekker! Maar al die dingen zorgen er nog niet voldoende voor dat ik voldoende eiwitten binnen krijg. Ik ben ook geen grote vleeseter, dus moet het soms echt hebben van de natuurlijke shakes of proteïne repen. Dat laatste is ook nog een uitvinding, de repen bij de Body & Fit bevatten veel eiwitten maar daarnaast ook heel veel slechte toevoegingen, natuurlijke vegan proteïne repen bevatten (meestal) weer te weinig eiwitten en er zijn een aantal varianten die dan perfect zijn, maar ook reteduur 😉 Oké tot zover mijn geklaag over eiwitten haha, hoe ervaren jullie dat?

Afgelopen week bracht ik weer een bezoek aan mijn coach Miranda. Deze keer koos zij ervoor dat ik mezelf niet hoefde te meten en te wegen, maar gingen we meer op het mindset gedeelte in. Ik kwam dingen tegen die ik vast niet alleen zo voel, maar vele vrouwen met mij. Sommige dingen van jezelf horen bij jou en moet je accepteren, iedereen heeft mooie en minder mooie dingen. Dit geldt zowel van uiterlijk als karakter en natuurlijk kun je deze dingen aanpakken of anders inzien, maar dat geldt niet voor alles.

Daarnaast had ik er grote moeite mee dat ik wel graag wil vloggen, maar waarom dit tegenwoordig allemaal zo perfect moet zijn. Alles strak gemonteerd, muziekje erbij, bewerken, teksten en ook nog mooi licht. Het voelde even alsof ik een berg moest opklimmen, want ik ben best perfectionistisch en als ik iets wil doen, dan liever heel goed. Maar ik heb besloten om het minder perfect te doen en heel PUUR te houden. Dat mis ik een beetje deze tijd, de foto’s op Instagram zijn allemaal zo perfect, dat dat niet te evenaren is. Ook vindt ik dit voor mijn dochter ook best een issue later, want wat gebeurd er als ze alleen maar vrouwen op Instagram ziet met ideale maten, de ideale vakantiebestemmingen, de ideale man en ga zo maar door. Hoe ervaren jullie dat? Ik bewerk mijn foto’s op Instagram alleen met een beetje licht, maar ik doe dus totaal niet aan photoshop en dat wil ik graag zo houden 😉

De volgende keer ga ik verklappen hoeveel kilo’s en centimeters ik afgevallen ben en er komt binnenkort ook weer een mooie voor- en nafoto 😉

Ik vind het superleuk als je hieronder een berichtje achterlaat over bovenstaande onderwerpen of gewoon iets leuks, ik reageer altijd even terug! 🙂

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 5

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .