Member login

Username
Password

» Lost your Password?Fit to Fat to Fit #20

Driftig pak ik een stuk chocolade en geniet ervan en ja ook deze momenten komen voorbij. Alhoewel dit vaak gebeurd naar een iets minder leuk moment, dus het wordt tijd om daar vaker bij stil te staan. Trots pak ik het de andere dag weer op en kies ik ervoor om extra groente en fruit te eten met daarnaast extra vitamine C, Probiotica, vitamine D en gember om mijn zwakke (en lieve) lichaam voor te zijn op een griepje wat komen gaat. Denk je dat het heeft geholpen? Lees gauw verder!

Afgelopen week had ik nogal last van verkoudheid, keelpijn en een gevoel dat ik een griepje ging krijgen. Tenslotte nemen de kids alle varianten graag mee naar huis en heb ik (jammer genoeg!) al heel mijn leven een slecht immuunsysteem, waardoor ik bijna ieder virus of griepje meekrijg en dat ik best vermoeiend. Maar ik wilde het deze keer eens voor zijn en ben daarom extra clean gaan eten. Nu hoor ik je denken wat is dat dan? Even geen zuivel, brood en andere koolhydraten, maar vooral veel groenten en fruit, wat eiwitten en gezonde vetten en vooral veel citroen met gember. Daarnaast wat hulp van de geweldige supplementen van VitaViva en ja hoor het is mij echt gelukt. Ik heb bij vlagen nog wel wat verkoudheid, maar het grieperige gevoel is weg. Reden te meer om nog bewuster te eten en vergeet vooral niet voldoende water te drinken, ook ik moet hier af en toe echt op letten.

Ik had mijn eerste dipje op de sportschool en vond het weinig uitdagend en een beetje saai worden. Maar dan moeten we er zelf een feestje van maken en daarom het gewicht bij sommige oefeningen wat omhoog gedaan en eens wat anders uitgeprobeerd. Ook ben ik van plan om met regelmaat een groepsles tussendoor te doen, zodat ik eens op een andere manier wordt uitgedaagd. Inmiddels gaat het weer goed en is mijn dipje gelukkig weer verleden tijd.

Op het gebied van voeding worstel ik vooral met het ontbijt. Oké er is eigenlijk meer aan de hand, want ik ben iemand die veel slaap nodig hebt. Niet ideaal moet ik je zeggen, maar ik presteer het beste als ik maar liefst 8-9 uur slaap per nacht hebt. Helaas kom ik hier niet vaak aan toe en wordt het meestal 7 uur per nacht en ik vind het opstaan met slecht weer echt een dingetje, hebben jullie dat ook of springen jullie dan ook opgewekt je bed uit? Op sommige dagen kan ik echt genieten om er op tijd uit te gaan en gelijk dingen te doen, maar soms denk ik dat wat extra slaap wel heel fijn zou zijn. In de ochtend is het spits met de kids, hup aankleden, eten, haren doen, eten voor school klaarmaken etc. Totdat het moment dat we écht weg moeten en ik mij bedenk dat ik nog niet aan eten toe ben gekomen. Oeps! En geloof mij als je flink traint is het belangrijk om ervoor wel iets te eten. Vaak wordt het een groene smoothie, een groot glas water en hup! Maar tijdens het sporten merk ik dat ik minder presteer als ik niet voldoende gegeten hebt.

Daarom moet ik even een grote schop onder mijn kont en gewoon eerder wakker worden of beter voorbereiden zodat ik snel iets mee kan nemen voor onderweg. Hoe doen jullie dat?

Ik weet dat ik jullie beloofd had om progressiefoto’s te delen, maar dit laat nog even op zich wachten. Het was namelijk een chaotische week, waarbij ik op de proef werd gesteld door privé omstandigheden. Dus ze komen eraan en mijn eetpatroon van een dag ga ik ook met jullie delen binnenkort. Dus houd mijn persoonlijke blogs in de gaten. En ja het vloggen komt er zeker aan, duurt even iets langer maar dan wordt het ook superleuk!

Volgens mij ben ik nu over een soort breekpunt heen, dat je heel hard gewerkt hebt afgelopen weken en even een megadip krijgt en nu weer vrolijk verder gaat en het gevoel hebt dat er iets is veranderd. Herkenbaar of hebben jullie daar geen last van? 😉

Nou ik waai er even tussenuit vandaag en zou het superleuk vinden als je een berichtje achter laat! 🙂

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .