Member login

Username
Password

» Lost your Password?Fit to Fat to Fit #25

Fuck it! Wat heb ik een spierpijn zeg! Na een week met griepklachten en vermoeidheid te hebben rondgelopen, durfde ik het eindelijk aan om weer eens te gaan sporten en dat heb ik geweten 😉 Ik dacht ik doe gelijk 2 groepslessen achter elkaar, dan geef ik mijn lichaam gelijk een boost om eens flink aan het werk te gaan. Nou dat is gebeurd hoor! Wat ook gebeurd is dat de herfstvakantie inmiddels aangebroken is en dat ik deze week wel heel erg vol gepland hebt met leuke dingen met de kinderen, afspraken, sporten, werk en andere dingen die erbij horen zoals het huis weer schoon krijgen en zo 😉 Al met al een uitdaging en ik neem jou mee in dit proces en daarnaast is het verbod op het eten van kruidnoten ingegaan. Ja ook voor jou! 😉 Lees gauw verder!

Wat een dag was het afgelopen maandag. Ik had alle moed bijeen geraapt, want na een week niet sporten en griep hebben is het oppakken een heus opstakel geworden. Maar niet geheel onmogelijk! Ik weet dan ook uit eerdere ervaringen dat als je er eenmaal bent het weer heel erg fijn is om er tegenaan te gaan. Dus ik in de vroege ochtend, oké dat viel mee de les begon om half 10, maar voor mij zat er al een halve dag op door het slaapgebrek van mijn dochter. Toen ik er was begonnen we met een rustige Pilates les en dat was echt een fijne opstart, vervolgens werden de kunstjes iets moeilijker en begon ik toch licht te zweten. Aan het einde van de les dacht ik dat ik nu rennend naar huis moest, want ik was al helemaal kapot. Ik zette stug door en begon met volle moed aan mijn tweede les Bodypump en het was fijn om nu eens te knallen. Althans dat werd meer mogelijk gemaakt door de muziek dan door de docent, die heel geschikt was voor Pilates maar bij Bodypump toch steeds haar weg niet kon vinden (en dat met blaadjes en aantekeningen). Maar ook deze les had ik overleefd en toen ik de trap naar beneden liep bij de sportschool om even later in mijn auto te stappen voelde ik de eerste spierpijn al. Dit kan nog leuk worden dacht ik.

Hoe ik het gedaan hebt weet ik niet, maar de les was half 12 klaar, hup in de auto, onder de douche, snel een eiwitreep en een groene juice en hup weer in de auto naar de kapper toe. Net iets te laat, maar geen ramp, als je haar maar goed zit. Het was inmiddels echt nodig wat de eerste grijze haren zijn in aantocht. Eenmaal klaar, gauw naar huis en even wat water drinken en gezellig met de kids wandelen. Het was een zonnige dag dus een ijsje kon niet ontbreken en ja, ik heb er ook één opgegeten. Nu eet ik bijna nooit ijs, maar ik vond dat ik dit wel had verdient, daarna ook nog wat langer doorgelopen haha 😉

Het is deze week herfstvakantie en een belachelijk drukke week, kids vrij, leuke dingen doen met de kids, nog een paar afspraken en heel veel leuke opdrachten. Dus werk aan de winkel. Ik heb mijn agenda daarom weer volgepland met dates met mijzelf, oftewel flink trainen in de sportschool en wil binnenkort ook eens buiten gaan hardlopen, kijken of ik het nog kan 😉

Door alle drukte, slaapgebrek van mijn dochter en een schop onder mijn kont bij het sporten is het een rommeltje geworden bij mijn hormoonhuishouding. Althans ik ben plotseling 2 weken eerder ongesteld geworden dan de bedoeling was, dus er gaat iets niet helemaal super. Vast niets om mij zorgen om te maken, heb jij dat ook weleens gehad?

Oh ja ook wel handig om te weten, ik ben weer een kilo gezakt en wat centimeters extra en ik kreeg een compliment van mijn lieve kapster, ze kon het al aan mij zien dat ik afgevallen was. Zelf zie ik nog niet heel veel, behalve dat mijn kleding een stuk ruimer zit en dat het allemaal wat strakker is, maar ach ik ben gewoon erg ongeduldig 😉

Laat gerust een berichtje achter hieronder, dat vind ik heel leuk! Volgende keer weer nieuwe belevenissen in aantocht! 😉

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 2

  • reply

    Mar//

    18 oktober 2017

    Wauw wat knap dat je sporten hebt opgepakt! Dat kan ik dus niet, respect!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .