Member login

Username
Password

» Lost your Password?Fit to Fat to Fit #26

Het was weer een bewogen week vol met slaapgebrek en veel doorzettingsvermogen om mezelf vast te houden aan wat ik daadwerkelijk graag wil en dat is nog fitter en nog slanker worden. Ik merk dat het allemaal net iets moeizamer gaat met dit slechte weer, maar we gaan er gewoon voor en ik laat je weten waarom ik mezelf ondanks alles toch naar de sportschool sleep 😉 Vind jij het ook lastiger om gezond te blijven eten en veel te blijven sporten met het slechte weer?

Afgelopen periode heb ik ontzettend veel slaapgebrek gehad door mijn lieve dochter. Zij wordt meestal rond 5 uur wakker en zou dan eigenlijk minimaal nog 1 uur moeten slapen. Vervolgens wordt haar broertje wakker en gaan ze al heel vroeg keten beneden. We hebben alles al geprobeerd en er lopen nu wat onderzoeken in het ziekenhuis. Maar dit wordt geen opvoedkundige blog over hoe en wat, maar dat gezegd hebbende ga ik afgelopen dagen gewoon om 9 uur of half 10 naar bed. Niet mijn hobby, aangezien ik het gezellig vind om nog wat tv te kijken of te lezen, maar wel noodzakelijk als ik mijn gezondheid op de eerste plaats wilt zetten.

Niet afgelopen maandag maar die maandag ervoor ben ik langzaam weer begonnen met sporten nadat ik ziek was geweest. Dat was nogal een uitdaging en dit kon je dan ook allemaal lezen in mijn vorige blog. Omdat ik toen te veel hooi op mijn vorm genomen hebt door 2 lessen achter elkaar te sporten, was ik pas genoodzaakt om afgelopen zaterdag weer te sporten. Tussendoor ren ik ook overal heen, maar echt sporten dat was met die slaapgebrek een echte no-go geworden. Zaterdag viel het sporten mee en kon ik zelfs wat vooruitgang boeken op de crosstrainer en met de gewichten bij krachttraining. Maar ook toen ben ik weer eigenwijs geweest en heb ik toen mijn rondje bijna klaar was toch weer spontaan meegedaan met Function, 40 minuten Tabitha training met onderdelen voor kracht en tussendoor conditie.

Ik had die ochtend alleen een banaan gegeten (waarom weet ik dat dit niet gezond is en doe ik het vervolgens wel i.v.m. tijdnood pfff) en ik was 10 minuten helemaal op. Ik werd enorm duizelig en voelde mij niet goed, ik ben toen halverwege gestopt. Dit was beter voor mij en mijn gezondheid, ook al voelde het op dat moment toch even als falen, want ik geef niet gauw op! Thuis eindelijk weer wat gegeten en die dag enorm moe geweest en hup weer vroeg naar bed. Gelukkig werpt het zijn vruchten af, want afgelopen zondag voelde ik mij weer een stuk energieker en dat was fijn!

Afgelopen maandag ook na een beroerde nacht dat mijn dochter diverse keren wakker was, veel dingen die ik in huis nog moest doen toch ervoor gekozen om te gaan sporten. Ik heb soms zoveel te doen dat ik het wil opgeven, maar ik kies ervoor om meer te sporten en dan moet ik in huis daarna nog maar wat doen of ik zet mijn man soms even aan het werk 😉 Ik wil gewoon graag sporten, het geeft mij ontspanning, maakt mijn hoofd leeg, geeft mij nieuwe energie en zorgt dat mijn lichaam minder kans heeft op ontstekingen.

Maar we gaan nog steeds vooruit en daarom zal ik binnenkort weer een voor- en nafoto met jullie delen. Ik zou het superleuk vinden als jullie hieronder een berichtje plaatsen ter motivatie, herkenning of als je vragen voor mij hebt. Ik zie het graag tegemoet! XoXo

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .