Member login

Username
Password

» Lost your Password?Fit to Fat to Fit #28

Vorige keer vertelde ik al dat ik in een zware periode was beland, gelukkig is er nu weer licht aan het einde van de tunnel. Ik heb even de handrem op het sporten moeten zetten, om weer meer rust in mijn lichaam en hoofd te creeren. Met eten heb ik ook veel ups en downs, maar zodra ik weer de focus hebt gaat het weer de goede kant op. Vanaf volgende week ga ik er weer tegenaan, want eind november gebeuren er heel leuke dingen en wil ik nog wat lekkerder in mijn vel zitten dan nu. Lees je weer mee met een nieuwe week van Fit to Fat to Fit?

Momenteel gebeuren er zoveel veranderingen, zowel in ons gezinsleven, met mijn bedrijf en alles daar omheen. Het is vaak druk en veel en daarom is het lastig om even stil te staan bij de rust, ontspanning en heb je minder tijd om net even wat beter voor jezelf te zorgen. Ik denk ook wel dat veel vrouwen dat herkennen, vaak is het hollen of stilstaan en ik ben het liefst ergens tussenin 😉

Afgelopen keer was het daarom heel heftig en inzichtelijk bij mijn lieve coach Miranda. Na een gesprek mocht ik even rust nemen en kwamen alle negatieve gevoelens eruit. Toen pas voelde ik hoe hard ik gerent had om maar niet hoeven te voelen hoe moe ik was van al dat slaapgebrek, het vele sporten, het werken en alles draaiende houden. Ik voelde pijn in mijn rug die ik blijkbaar al had maar niet wilde voelen. Ze heeft mij laten zien dat ik dingen sneller mag loslaten. Ik houd alles vaak heel lang vast, soms blijven dingen doorsluimeren en uiteindelijk verdwijnen deze wel tijdens een flinke sportsessie. Maar voor sommige dingen heb je nu eenmaal geen handleiding, geen oplossing of andere mogelijkheid. Je kunt er dan als het ware niets mee en moet het leren loslaten. Dat heb ik gedaan en dat is heel inzichtelijk geweest. Ook heeft mijn lieve coach mij heel handige vragen meegegeven waar ik regelmatig mee aan de slag ga als ik het even niet meer weet.

Het sporten ga ik langzaam weer oppakken en ik hoop volgende week dan ook minimaal 2 keer in de sportschool aanwezig te zijn. Nee, ik zeg het verkeerd, ik ga gewoon 2 x sporten volgende week huppa! Ook ga ik weer goed focussen op mijn voeding. Ik at wel gezond maar heel onregelmatig en dat vind mijn lichaam niet leuk. Mijn lichaam denkt dat vaak dat ik in spaarstand zit en houd alles vast totdat het beter gaat 😉

Momenteel ben ik bezig met een heel gaaf event voor volgend jaar september, waarin vrouwen zichzelf terug kunnen vinden en geboost worden naar een gezonde levensstijl. Ik kan er nog niet te veel over verklappen, maar het wordt waanzinnig gaaf! Ook komt er nog meer leuk nieuws aan, want we gaan flink uitbreiden, maar voor nu kan ik daar ook nog niet te veel over kwijt.

Volgende keer meer nieuws uit afval-land, maar voor nu wens ik jullie een hele fijne dag! XoXo

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .