Member login

Username
Password

» Lost your Password?Fit to Fat to Fit #30

Merk jij ook dat alles wat moeizamer gaat met dit weer? Ik moet mezelf soms naar de sportschool pushen en als ik dan weer bezig bent gaat het prima. Ik ben wat meer moe door het slaapgebrek en dat het in de ochtend en vroeg in de avond al donker is maakt het ook niet zo makkelijk. Maar Ik heb een drukke week voor de boeg, dus dan let ik extra op en zorg ik nog beter voor mezelf. Lekker veel sporten en extra veel groenten tijdens mijn maaltijden. Hoe zorg jij voor jezelf tijdens een drukke dag of week?

Het is zover, we krijgen een doorverwijzing voor dochterlief bij het slaapcentrum. Het heeft wel 2 jaar geduurd, maar hopelijk kunnen we dan ergens in 2018 eindelijk weer allemaal normaal en lang genoeg slapen. Dit maakt mijn afvallen ook niet gemakkelijker en ik merk dat ik vaak te weinig energie hebt om aan het einde van de dag nog iets actiefs te doen. Ik sport dan ook meestal in de vroege ochtend nadat ik hun naar school hebt gebracht.

Momenteel is het ook lastig om mij resultaten aan jullie te laten zien, dit komt vooral omdat mijn hormonen op hol zijn geslagen na het vele slaapgebrek. Zo werd ik onlangs 2 weken eerder ongesteld en nu weer 2 weken later en ook op de weegschaal is geen dag hetzelfde. Daarom gun ik mezelf nu even wat meer rust tot begin januari. Betekend dit dat ik niet meer wil afvallen of geen resultaten wil boeken? Nee, absoluut niet! Ik ga ook gewoon door met gezond eten, sporten en voldoende ontspanning in mijn leven, maar ik merk alleen dat ik van al die schommelingen meer stress krijg en daarom kijk ik deze periode naar de centimeters en deze gaan nog steeds met regelmaat naar beneden 🙂

Binnenkort mag ik ook weer een nieuwe sporttraining volgen bij mijn coach Miranda om te kijken of we dingen anders of vaker moeten toepassen in mijn trainingsschema. Ik wil komende weken dus zeker nieuwe resultaten boeken, want je weet wat ze zeggen “Je komt niet aan tussen kerst en oud en nieuw”, maar je komt aan tussen oud en nieuw en kerst 😉

Waar ik heel blij mee ben is dat ik nog niet (even afkloppen) erg ziek ben geworden. Vorig jaar was ik deze periode 3 maanden uit de roulatie omdat ik flinke longontsteking had en lichte astma en kreeg veel antibiotica en pufjes. Daar zit je dus niet op te wachten. Ik heb een slecht immuunsysteem en daarom ben ik eerder vatbaar voor alles wat langs komt. Nu ik meer sport, merk ik verbetering dus daar ga ik zeker mee door!

Volgende keer zal ik vertellen hoeveel centimeter ik totaal ben verloren, hoe ik in deze periode mijn gezonde gewoontes vasthoud en of het slapen al is verbeterd 😉

Hoe houd jij deze winterperiode het sporten en gezond eten vol? Vind je het lastig? Waar loop je tegenaan? Laat het hieronder weten en wellicht kan ik je helpen met wat handige tips!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 4

 • reply

  Lesley

  22 november 2017

  De resultaten zijn heel fijn, maar niet het belangrijkste. Zodra jij je weer lekker, gezond en fit gaat voelen, komen de resultaten binnen no time weer! X

 • reply

  Mar//

  22 november 2017

  Eindelijk een uitzicht op beter slaap, heel fijn joh! Logisch dat je dan ff een pauze neemt op doelstellingen. Succes!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .