Member login

Username
Password

» Lost your Password?Fit to Fat to Fit #31

Het was een drukke week met leuke events en meetings en ik heb het sporten nu beperkt tot 2x per week. De nachtrust wordt nog steeds verstoord door dochterlief en binnenkort kunnen we dan eindelijk terecht bij het slaapcentrum. Slapen doet meer voor je dan je denkt en draagt bij aan een goede gezondheid. Achter de schermen zijn we druk bezig met de nieuwe lancering van de memberships, het gave gezondheidsfestival wat eraan komt en een hoop leuke events die in 2018 gaan plaatsvinden. Kortom er gebeurd een hoop en ik praat jullie graag weer bij in deze blog!

Onlangs is mijn bedrijf Boost your Health een v.o.f. geworden en ga ik de samenwerking aan met Isabelle. Dat was hard nodig, want achter de schermen heb ik het heel erg druk met leuke dingen organiseren voor jullie ๐Ÿ™‚

Hieronder kun je een foto zien van onze nieuwe samenwerking!

Er komen zulke leuke dingen aan, dus houd ons zeker in de gaten. We eindigen dit jaar met een supergrote winactie en gaan door met het geweldige inspirerende gezondheidsfestival, je kunt je hier gratis inschrijven en het is zeker de moeite waard!

Maar jullie vragen je vast en zeker af hoe het met mijn gezondheid is. Eigenlijk heel goed momenteel, even afkloppen maar ik ben deze periode nog niet ziek geweest en meestal begint het bij mij al in oktober en daar wordt je niet vrolijk van. Misschien komt het door de gelukshormonen, ik ben namelijk afgelopen periode heel erg blij en gelukkig omdat ik nu samen met Isabelle werk, omdat ik eindelijk een doorverwijzing krijg naar het slaapcentrum (zodat mijn dochter goed geholpen kan worden) en er staan zoveel leuke dingen op de planning in 2018 dat ik bijna niet kan wachten totdat het zover is.

Ik sport nu 2x per week, normaal wel het dubbele, maar met het slaapgebrek en de drukte met werk gaat dat niet lukken. Soms wel frustrerend, maar uiteindelijk wil je jezelf ook niet voorbij lopen en de balans houden zodat het leuk blijft. Daarnaast waren we van de week op een bijzonder event over schoonheid en uitstraling bij restaurant Nacarat in Amsterdam en mochten we een paar bijzondere mensen ontmoeten. We kunnen ze nog niet allemaal verklappen, maar 1 daarvan is Heleen van Rooyen en wat is dit een leuke en mooie vrouw met een dosis humor (ik houd ervan!) en hieronder delen we vast een sneakpeak ๐Ÿ˜‰ย 

Hoewel ik nog niet het lichaam heb waar ik naartoe wilt werken, voelt het goed om meer van mijzelf aan jullie te laten zien en te laten horen. Daarom zal ik en Isabelle vanaf begin 2018 ook meer met video, vlogs en leuke interviews gaan doen om jullie mee te laten kijken in onze wereld en te inspireren met verrassende interviews en andere leuke filmcampagnes.

Vandaag heb ik weer een heerlijke workout gedaan, voelt zo goed! En juist als je eigenlijk geen zin hebt, heb je vaak de beste training want stiekem heb je het dan extra nodig hihi ๐Ÿ˜‰ Checken jullie ook regelmatig de Insta Stories, want daar kun je al onze belevenissen live volgen en zien en volg ons ook alvast via Youtube, want we hopen volgend jaar jullie volop via dit kanaal en op Facebook jullie te inspireren.ย 

Laat gerust een leuk berichtje of vraag hieronder achter en wellicht wordt deze dan in de volgende blog meegenomen ๐Ÿ™‚

Hele fijne week allemaal! XoXo

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 2

  • reply

    Miranda

    29 november 2017

    Wow…Wat een positieve energie allemaal zeg…Heerlijk…Lieverd Dikke kus ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Post a Comment

Translate ยป
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .