Member login

Username
Password

» Lost your Password?Fit to Fat to Fit #32

Ondanks dat dit de zwaarste maand is om je gezonde lifestyle in balans te houden, aangezien ik heel weinig slaap door mijn dochter haar slaapproblemen is het mij toch gelukt om nogmaals te kiezen voor mijzelf. Dan heb ik het over het sporten oppakken, niet te veel lekkere dingen naar binnen te werken en te kiezen voor meer fruit en groenten om mijn immuunsysteem te boosten. Daarnaast staan er weer leuke events op de agenda aankomende week en is Sinterklaas net weer vertrokken naar Spanje. Hoe graag ik ook meegenomen zou willen worden in de zak, moet ik het door met de berichten die aangeven dat er sneeuw op komst is. Help!

Laat ik om te beginnen alvast kenbaar maken dat ik geen winterliefhebber ben, tenzij binnen zitten met de kaarsjes aan en naar het mooie uitzicht van sneeuw kijken naar buiten daar ook onder valt. Om niet te vallen in Bridget Jones tafarelen, is het daarom verstandig dat toch met regelmaat naar buiten ga, heerlijk gaat sporten en daarnaast de nodige vitamientjes tot mijn beschikking neemt.

De winter zit door de zware donkere periode (veelal heel donker weer) vol met triggers om weer een depressie aan te wakkeren en daar ben ik gevoelig voor. Gelukkig weet ik nu wat ik kan veranderen en mocht ik signalen tegenkomen die mij weer mee nemen in deze draaikolk, dan weet ik wat mij te doen staat. Ik geniet volop met mijn kinderen van Sinterklaas en afgelopen zaterdag kon je ze dan ook hyper en druk terugvinden bij mij springend op de bank. Ze wisten niet hoe snel ze de cadeautjes open moesten maken en kunnen voorlopig weer vooruit met hun nieuwe speelgoed, pyjama’s en kleding.

Het was mijn streven om ook in deze maand alles op alles te zetten, maar het slaapgebrek heeft er wel even in gehakt en daarom ben ik blij als ik nu even goed in balans blijf en vanaf januari weer wat nieuwe energie kan inzetten. Onze dochter kan begin 2018 terecht bij het slaapcentrum en we hopen echt dat er hieruit een oplossing komt om zowel haar als ons wat meer slaap te gunnen.

Sporten vind ik heerlijk, ik geniet er echt van en krijg van die fijne gelukshormonen er gratis bij geleverd. Ideaal! Maar voor diegene die dit niet hebben lijkt het mij extra lastig. Ga dan lekker samen sporten, kies iets waar je blij van wordt om te doen en bedenk dat het supergoed is voor je lichaam.

De laatste maand van het jaar is inmiddels aangebroken en dit betekend terugkijken naar goede en slechte momenten en vooruit kijken naar nieuwe mogelijkheden, uitdagingen en het maken van fantastische herinneringen met vrienden en familie. Deze week gaan we voor 2 leuke events naar Amsterdam en binnenkort zul je hierover ook alles terug kunnen lezen op de website.

Ik ga gauw een nieuwe afspraak maken met mijn coach, want ik heb weer een nieuwe schop onder mijn kont nodig en ik weet dat het mij gaat lukken. Al is het niet meteen, ik voel dat er iets groots staat te gebeuren in 2018! Gooi die goede voornemens overboord en begin NU met de dingen die jij belangrijk vindt.

Take care en laat een leuk berichtje achter ๐Ÿ˜‰ XoXo Melinda

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate ยป
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .