Member login

Username
Password

» Lost your Password?Fit to Fat to Fit #34

Stop maar met vechten, dat hoeft niet meer. Ik ben heel moe en weet even niet waar ik het zoeken moet. Mijn hoofd wil van alles doen en mijn lichaam geeft duidelijk aan dat dit nu even niet hoeft. Mijn gedachten dwalen af naar sporten, werk, de zorg voor de kinderen en gaat dan al snel over in gedachten als een dag ontspanning, een lange vakantie of gewoon heerlijk even een dagje slapen. Herkenbaar? Ik ben nu al bijna 2 weken ziek en mijn lichaam heeft moeite met beter worden. Zou het te maken hebben met loslaten, loslaten van alle dagelijkse beslommeringen en gewoon toegeven aan het feit dat ziek zijn er soms gewoon bij hoort?

Gelukkig goed nieuws, althans een beetje. Ik heb hetzelfde in mindere mate dan vorig jaar. Ik krijg ontstekingsremmende pufjes die heel goed aanslaan en daardoor nu al een stuk opgeknapt ben. Maar de klachten komen voornamelijk omdat je in de winter meer binnen zit en omdat ik er allergie gevoelig bent. Naast dat (op de slaapkamer na) heel het huis plavuizen of laminaat heeft om dit te weren en in het voorjaar de slaapkamer eindelijk ook aangepakt wordt is er ook verdrietig nieuws. Onze katten moeten weg, mijn man heeft extreme last van huisstofmijt en ik heb naast hooikoorts, lichte huisstofmijtallergie ook allergie voor katten. We zoeken dus met spoed een beter huisje voor deze lieffies, zodat onze gezondheid (met name in de winter) een stuk beter wordt. Het constant benauwd zijn is namelijk echt geen pretje!

Hoewel ik zo zin had om nog voor de kerst flink te knallen in de sportschool is dit door dit alles stil te komen staan. Maar als het iedere dag weer wat beter gaat, dan is de mogelijkheid groot dat is gewoon lekker tussen kerst en oud en nieuw nog even een paar keer flink traint. Ik vind het zo vervelend als het in januari ineens zo druk is bij de sportschool ( herkenbaar?) en dat je soms echt moet wachten totdat je aan de beurt bent of tijdens een les bijna armen en benen in je gezicht krijgt omdat er eigenlijk te veel mensen deelnemen. Niet leuk! Maarja er is een voordeel, de meeste haken in februari alweer af  en ik kan natuurlijk ook de piekuren vermijden, dus dat komt vast goed!

Er komen trouwens allemaal superleuke dingen aan, yeaahhh! Als eerste ben ik bijna jarig (24 dec) en ga ik op deze dag of die dag ervoor een geweldig groot HEALTH PAKKET weggeven aan een gelukkige winnaar op 1 januari a.s. om het jaar goed te starten! Dit ga ik door middel van een superleuk filmpje doen samen met Isabelle. Daarnaast ben ik aan een geheim project begonnen, waar ik nog niet te veel over kan vertellen alleen dat het te maken hebt met gezonde voeding. Maar daar hoor je eind december meer over, dus nog even geduld! Ook starten we voor het eerst met een supergaaf online GEZONDHEIDSFESTIVAL van 8 t/m 14 januari a.s. en daar komen allemaal super inspirerende deskundigen een Facebook Live geven over verschillende onderwerpen / thema’s met betrekking tot gezondheid. Daarnaast kun je genieten van workoutfilmpjes, recepten, volop motivatie en inspiratie, transformaties en hele gave winacties! Heb jij je nog niet ingeschreven, doe dat dan nu hier snel en het is gratis!

Ga jij eigenlijk in de winterperiode sporten of sla je dit liever over? Sommige kiezen bewust om nu niet te sporten tijdens de feestmaand, maar met al dat eventuele extra lekkers wat je eet, is het wel goed om toch in beweging te blijven. Daarom is wandelen ook prima, ga er op uit en geniet met elkaar. Niet alleen van het eten, maar ook van elkaars warmte en gezelligheid, de natuur om je heen en maak bewust keuzes, zodat je niet helemaal los gaat 😉

Voor nu wens ik jullie alvast hele fijne kerstdagen en jullie zien mij na de kerst gelijk terug met een nieuwe persoonlijke blog over hoe ik mijzelf staande heb gehouden tegen al dat lekkers haha 😉

Liefs, Melinda

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .