Member login

Username
Password

» Lost your Password?Fit to Fat to Fit #35

Jeetje dit is alweer de laatste persoonlijke blog voor dit jaar. Wat gaat het snel zeg! Hoe zijn jullie de kerstdagen doorgekomen? Lekker genoten met vrienden of familie of ben je lekker op vakantie gegaan? Wij hebben het gezellig met het gezin gevierd, manlief moest eerste kerstdag nog even werken, maar tweede kerstdag hebben we lekker genoten! En zijn jullie al bezig met goede voornemens? Ik ga deze keer gelijk na de kerstdagen met mijn goede voornemens beginnen en ben daarom al begonnen om het sporten weer op te pakken en het gezonde eten ook, dat glas champagne en die 2 oliebollen is maar voor 1 dag en niet voor een week natuurlijk! ๐Ÿ™‚

Natuurlijk heb ik ook tijdens de kerst heerlijk (en niet zo gezond) gegeten, maar zoals wel vaker gezegd wordt, wordt je niet tijdens kerst en oud en nieuw te zwaar, maar tijdens nieuwjaar en de kerst ๐Ÿ˜‰ Mijn voornemen is dan ook om om mijn basis weer op te pakken en gelijk na de kerst gezond te eten en het sporten weer op te pakken. Ik ben nog niet helemaal superfit, maar daar werk ik graag naar toe ๐Ÿ™‚

Afgelopen zondag heb ik alvast mijn verjaardag met Isabelle gevierd en dat was heel gezellig. We hebben wat leuke filmpjes voor jullie opgenomen en daar zit deze speciale ook bij, je kunt nog kans maken t/m 31 december aanstaande.

Vanmorgen ben ik – na 2 dagen thuis met heerlijk eten tijdens de kerst – gelijk weer gestart met het oppakken van mijn gezonde levensstijl. Ik heb een uurtje Pilates gedaan en daarna nog even hardgelopen op de loopband. Ik voelde mij na het sporten gelijk weer wat betere en energieker en ga gauw weer lekker sporten. Vind jij het lastig om deze periode alvast te starten met je goede voornemens? Lees dan eens dit artikel en dan lukt dit gegarandeerd. En dat glas champagne en die 2 oliebollen zijn geen ramp, zo lang je ernaast gewoon gezond blijft eten en drinken ๐Ÿ˜‰

Volgende week deel ik met jullie mijn goede voornemens en wensen voor 2018 en kan ik eindelijk iets vertellen over mijn geheime project wat ik graag met jullie wil delen. Ik ben benieuwd hoe jullie kerstdagen zijn geweest en of je daarna weer de draad oppakt of dit juist heel lastig vind, deel het gerust hieronder!

Liefs, Melinda

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 2

Post a Comment

Translate ยป
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .