Member login

Username
Password

» Lost your Password?Fit to Fat to Fit #36

Heb jij dat ook? Als het nieuwe jaar begonnen is dat je dan ook nieuwe energie krijgt, nieuwe inzichten en zin krijgt om je doelen aan te pakken? Ik wel en voel mezelf eindelijk weer een beetje fit en energiek en niets is dan ook fijner om een heerlijke juice detox te ondergaan, het sporten weer op te pakken en gezond eten nog meer onder de loep te nemen. Ik ga jullie dan ook verblijden met heel veel leuke dingen, nieuwe inspiratie, foto’s en inzichten met jullie delen naar een nog gezonder lichaam 🙂

Het leed dat kerst en nieuwjaar heet met al dat lekkere eten viel eigenlijk dit jaar reuze mee. Ik heb niet meer gegeten dan dat ik wilde, had niet de behoefte om alles nog even te proeven voor het nieuwe jaar en heb het dit jaar zelfs zonder champagne en met 1 oliebol gedaan hahaha, ja mijn man was aan het werk en om nu zelf een glaasje te nemen, nee daar had ik geen zin in 😉

De weegschaal was dan ook erg lief, aangezien ik de week voor kerst ook al niet echt supergezond at, en ik was dan ook een kleine 1,3 kg aangekomen. Aangezien ik weer ruim 2 weken ziek was geweest, weinig gesport had en niet heel gezond had gegeten is dit echt te overzien en ga ik 2018 verkiezen als mijn transformatie jaar! 

Dit houd in dat ik zo fit en gezond mogelijk ga worden en jullie hierin meeneemt. Ik ben bijna klaar met mijn winterdetox met alleen maar heerlijke groenten juices, je kunt hier binnenkort alles over lezen. Daarnaast ben ik gestart bij Weight Watchers en bleek dit helemaal niet zo lastig te zijn als ik dacht en heb ik ook nog heerlijke maaltijden ontvangen die in een gezinsleven heel goed van pas komen en makkelijk te bereiden zijn. Kortom, ik heb er zin in!

Mijn eerste doel voor dit jaar of om precies te zijn deze 3 maanden is 10 kg gewichtsverlies via Weight Watchers. Dat moet zeker haalbaar zijn en dat geeft leuk perspectief voor de zomer die eraan komt 🙂 Binnenkort deel ik ook mijn eetpatroon van een dag en ga ik het sporten weer oppakken en langzaam terug naar 3/4 keer per week. Ik geloof echt dat dit mijn jaar is, aangezien de 8 al heel mijn leven mijn lievelingsgetal is heb ik dit gevoel heel sterk, gek hé?

Natuurlijk kom ik ook nog steeds bij mijn lieve coach voor support. Miranda kijkt mee met mijn sportregime, zorgt voor mental support en houd mij bij de les dat ik niet vergeet dat ik dit heel erg graag wil. Zij is de beste!

Ik dacht trouwens dat ik na de kerst wel even weer gelijk voluit kon sporten (na de griep) en deed een les Pilates. Ik kwam iets te laat waardoor ik de warming-up miste en later die dag ging het mis. Ik had iets verrekt en voelde spierpijn op plaatsen waar ik het nog nooit had gehad. Ik nam wat extra magnesium en hoopte dat het de volgende dag verdween, maar niets is minder waar het werd nog erger en ik kon de volgende dag niet meer rechtop staan, zoveel pijn in mijn linkerbeen en dat was niet fijn. Na wat warme douches, paracetamol en extra rust kwam het de volgende dag toch nog goed. Ik kon weer staan, had nog wel last maar de extreme pijn was weg. Poeh! Nu eerst maar weer eens gewoon cardio en krachttraining doen en daarna maar weer lessen gaan volgen haha 😉

Hoe gaat het met jullie goede voornemens? Hebben jullie speciale doelen dit jaar op het gebied van sport of gezondheid? Laat hieronder dan even een reactie achter, vind ik leuk! XoXo

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .