Member login

Username
Password

» Lost your Password?Fit to Fat to Fit #40

Eindelijk begin ik mezelf weer fit te voelen na een langdurige griep en ik mag eindelijk weer gaan sporten! Dit was afgelopen weken onmogelijk door mijn benauwdheid en hoestaanvallen en daarnaast ook de weinige slaap die ik kreeg i.v.m. slaapproblemen van dochterlief. Dit is niet het enige, want ik heb ook een leuke vlog voor jullie klaarstaan. Weliswaar een basic vlog, want de vlogs met foodinspiratie, sporten en andere leuke dingen die nemen ook wat meer tijd in beslag, maar komen er later wel aan! ๐Ÿ™‚

We gaan aanstaande vrij weer heerlijk sporten en volgende week ga ik weer 2-3 keer per week naar de sportschool. Ik wil bodypump, krachttraining, beetje cardio combineren met hardlopen (als het iets beter weer is) en kijk er naar uit om weer te starten. Ik voel mij zoveel beter als ik lekker kan knallen en even mijn hoofd leeg kan maken. Zeker met dit sombere weer is dat precies wat ik (naast slaap) nodig hebt.

Ik heb een leuke eerste vlog opgenomen en ben benieuwd wat jullie ervan vinden, het is vrij basic en ik kijk volgens mij af en toe scheel haha maar het is met liefde gemaakt ๐Ÿ˜‰ Later zullen er ook vlogs komen met meer verschillende dingen erin zoals wat ik eet op een dag en hoe mijn training eraan toe gaat en nog veel meer leuke en interessante dingen. Kijk je mee?

Vergeet je niet te abonneren op ons YOUTUBE kanaal, want dit jaar komen er heel leuke dingen voorbij en dat wil je zeker niet missen!

Volgende keer weer een gewone blog en daarnaast komen zeer binnenkort ook leuke inspirerende vlogs ๐Ÿ™‚ย  Mocht je een voorkeur hebben voor de blog en/of vlog of beiden leuk vinden, laat het hieronder even weten!

Liefs, Melinda

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate ยป
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .