Member login

Username
Password

» Lost your Password?



Fit to Fat to Fit #42

In mijn vorige blog kon je lezen over de geschiedenis van mijn healthjourney en ook deze keer gaan we hier wat dieper op in. Momenteel zit ik in een “alles is een beetje teveel” fase en snak ik naar een dagje sauna en een telefoon die langdurig uitstaat. Door griep en weinig slaap zit ik wat minder lekker in mijn vel en het is hoog tijd op nieuwe energie op te laden en stalend het voorjaar in te gaan. Wellicht is dat voor anderen herkenbaar, aangezien de griep bijna niemand gemist heeft haha ๐Ÿ˜‰ Lees in deze blog hoe ik dit ga aanpakken en mezelf een flinke schop onder mijn kont ga geven!

Afvallen gaat met ups en downs en aangezien ik blij hangen is het momenteel even een down moment zegmaar. Niemand vertelt dit vaak en toch hoort het er gewoon bij. Iedereen die gewicht verliest kan niet maanden lang even gemotiveerd blijven, je krijgt tegenslagen te verwerken en maakt ook weer leuke dingen mee waardoor het weer super gaat. Ik vergelijk het weleens met een pad waar je af en toe vanaf wijkt en dan weer jezelf tegenkomt en dingen in perspectief zet en jezelf weer terugvecht om op dit pad te komen. Herkenbaar?

In de jaren dat ik steeds meer aankwam en door depressie gevangen zat in mijn lichaam, was het heel lastig om dingen te doen die zover uit mijn comfortzone lagen. Nu wil ik dingen doen die ik ook kan doen, maar die best eng zijn en toch mogelijk zijn maar toch even de rem af en toe aangetrokken wordt. Maar ik heb mezelf een aantal doelen gesteld en zal deze hieronder met jou delen:

Dagje / avond sauna
Ondanks erg ontspannend toch een dingetje omdat ik nog niet heel zeker ben over mijn lichaam, maar het lijkt mij superfijn!

Baantjes zwemmen
Ik was vroeger een enorme waterrat en kon goed zwemmen, echter werd ik op den duur zo breed dat ik dat niet meer mooi vond en toen ben ik gestopt. Maar ik vind het super om te doen en ga binnenkort gewoon een duik wagen ๐Ÿ˜‰

Hardlopen
Ik ben iemand die met liefde dat lekkere stofje aanmaakt en waarbij hardlopen ook echt even je hoofd leegmaakt. Binnenkort ga ik dit weer oppakken en wil ik mijn sporten afwisselen tussen bodypump, hardlopen en zwemmen.

Tokkelen van de Euromast
Dit is wel een bucketlist dingetje, maar wie weet zien jullie mij dit jaar terug met bewijs!

Mealpreppen / voorbereiden eten
Ik wil meer vooruit werken met eten maken, dingen invriezen en gezonde tussendoortjes maken ter afwisseling voor het gezin.

Dit zijn een aantal dingen die ik snel wil gaan oppakken en daarbij heb ik mezelf een nieuw doel gesteld. Ik wil voor eind mei namelijk minimaal 10 kg afgevallen zijn (exclusief de kilo’s die ik nu al verloren ben). Dit heeft ook als reden dat ik in juni op retreat ga in Portugal samen met Isabelle en ik dan extra lekker in mijn vel wil zitten. Natuurlijk zullen de centimeters ook helpen en wil ik vanaf volgende week het sporten weer oppakken.

Wat zijn jouw korte termijn doelen? En zijn de goede voornemens al voorbij of heb je deze inmiddels al behaald? Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen. Volgende week weer een nieuwe update en binnenkort ook leuke vlogs ๐Ÿ˜‰

Liefs, Melinda

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 2

  • reply

    Mar//

    14 februari 2018

    Goed gestelde doelen! ๐Ÿ‘
    Je kan echt zien dat je magerder wordt in je gezicht! Goed hoor ๐Ÿ˜Š

Post a Comment

Translate ยป
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .