Member login

Username
Password

» Lost your Password?Fit to Fat to Fit #45

Na afgelopen 2 weken mijn volledige dieptepunt bereikt te hebben, kan het nu alleen maar vooruit gaan. En dat gaat het zeker! Ik heb het sporten weer opgepakt en ook het eten onder de loep gelegd. Het is bijna niet te geloven, maar ook heb ik mijn ontspanning serieus genomen om mezelf nog lekkerder in mijn vel te voelen. Ik ben namelijk heerlijk een dagje naar de sauna geweest, ondanks dat mijn agenda komende weken behoorlijk vol is ga ik dit gewoon rocken! Lezen jullie weer meer met een nieuwe fit to fat to fit?

Afgelopen zaterdag was ik eigenlijk al van plan om naar de sportschool te gaan, maar het opstartpunt is moeilijk na wekenlang bijna geen slaap en weinig zin om ervoor te gaan, terwijl je weet dat het je goed zal doen. Zondag was ik mijn smoesjes zat en heb ik mezelf naar de sportschool gesleept en vond ik het best aardig gaan na wekenlang niet veel beweging. Ondanks het fijne gelukshormoon hield ik het deze keer maar 45 min vol, omdat ik eigenlijk heel moe was en last kreeg van duizeligheid. Maar het is misschien wel handig om erbij te vermelden dat het vaak voor mij alles of niets is en ik die 45 min echt tot het gaatje ben gegaan en daarom misschien wel duizelig werd hahaha πŸ˜‰ Maar het begin is er en vanaf nu kan het alleen maar beter worden.

Afgelopen maandag ben ik heerlijk met een vriendin naar de sauna gegaan. Even heerlijk ontspannen, bijkletsen en als afsluiter zelfs een heerlijke hammam behandeling. Wat wil je nog meer? Dit heb ik zo lang niet gedaan en hier was ik echt aan toe. Dinsdag pakte ik het weer goed op en ben ik lekker een stukje gaan hardlopen met mijn nieuwe sportschoenen van Under Armour, ze zijn zoooo gaaf!

Vandaag startte ik met een les bij Studio Prikkels en na deze training en een nachtrust die zeer beperkt was, sloeg de vermoeidheid toe en moet ik eerlijk bekennen dat ik vaak iets meer wil dan dat ik daadwerkelijk aankan. Het is vaak alles of niets en nu wilde ik alles doen, volop sporten, regelmaat, beter zorgen voor mezelf, maar het enige wat ik op dit moment wil is slapen. Daarom scherp ik mijn standpunten een beetje bij, de doelen blijven hetzelfde, alleen bouw ik ze wat langzamer op. Ik ga een paar avonden vroeg naar bed toe en ga minimaal 2 keer per week sporten. Het eten gaat vooruit, de ontbijtjes die af en toe vergeten werden zijn nu voedzaam en gezond en geven mij een fijn gevoel.

Wij houden van appeltjes! πŸ™‚

Het is soms gewoon schipperen met een gezin. Je kunt niet alles tegelijk en dat moet je ook niet willen. Niemand heeft er iets aan als ik straks alleen nog maar hele dagen kan liggen en in een burn-out terecht kom. Momenteel ook druk met de kids in het medische circuit en dat vergt ook veel dokters- en ziekenhuisbezoeken en nog meer liefde en aandacht. Wat ik natuurlijk ook doe met liefde, maar wat ook even wat meer van je vraagt deze periode.

Maar er komt iets leuks aan en dat zal ik binnenkort met jullie delen, ik kan bijna niet wachten! Het is zo gaaf! Het is een droom die uitkomt en ik samen met Isabelle mag gaan beleven. Volgende week zal ik mijn eerste stand van zaken met jullie delen. Hoe dan het sporten gaat, de voeding en de rust en ontspanning, maar ook of er al gewicht af is en of ik mij wat energieker voel.

Mocht je vragen hebben of willen stellen naar aanleiding van deze persoonlijke blog, stel deze dan gerust hieronder! Ik ben namelijk iemand die heel veel weet van sporten en gezond eten en ontspanning, maar zelf af en toe die dingen bij mijzelf wat verwaarloos…maar dat dit een bijzonder jaar wordt dat staat vast! πŸ™‚

Veel liefs, Melinda

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate Β»
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .