Member login

Username
Password

» Lost your Password?FIT TO FAT TO FIT #46

Langzaam krijg ik weer meer energie. Ik ga vroeg naar bed, heb al mijn afspraken verplaatst en richt mij tot eind april alleen op gezond eten, bewegen, maar ook veel ontspanning en voldoende slaap. Dat laatste is natuurlijk weleens een uitdaging, zoals je in eerdere blogs kon lezen. Afgelopen week was ook weer heel heftig, want mijn lieve dochter had een lichte zwelling in haar gezicht en uiteindelijk bleek ze een horizontaal tandje te hebben achter haar tandvlees. Ook met zoonlief ben ik volop in de weer, hij krijgt een uitgebreid bloedonderzoek en moet weer terug naar de kinderarts voor een darmonderzoek. In deze zorgmodus ben ik er vooral voor mijn gezin, maar als je merkt dat je op je tenen loopt en zelfs overdag droomt om te gaan slapen, wordt het tijd om in te grijpen. En dat ben ik nu dan ook aan het doen, goed voor mezelf zorgen staat nu op nummer 1!

Herken je dat, dat je hoofd van alles wilt doen, maar je lichaam nu toch echt stop zegt. Dat ervaarde ik regelmatig, echter luister ik nu naar mijn lichaam en stel mijn gedachten bij. Ik wilde gelijk weer 3x per week gaan sporten, maar naast mijn training bij Studio Prikkels ben ik blij als ik nog een keer kan sporten in de sportschool of kan hardlopen of wandelen. Mijn eten heb ik wel weer op het goede pad gekregen. Ik kies bewust voor nog meer groenten, juices en vergeet mijn ontbijt en tussendoortjes ook niet. Water drinken kan deze periode lastig zijn, maar ik vind het heel fijn om veel water te drinken. Ik ben het al zo gewend dat ik ook niet meer hunker naar andere drankjes naast water of groene thee.

Het zonnetje schijnt en dat draagt zeker bij aan mijn humeur en energie, want sinds lange tijd kwam ik vandaag stralend en fris mijn bed uit zonder wallen en had ik zin om de dag te beginnen. Mijn lieve zoontje kwam naar boven rennen en zei dat hij al het speelgoed al had opgeruimd en dat ik dat dan niet meer hoefde te doen, zoooo lief! Ik merk dat zon mij goed doet en dat mijn lichaam zich opnieuw ontwaakt als het voorjaar begint te worden. Ondanks de kou en zelfs wat sneeuw dat voor vrijdag voorspelt is doet de zon zijn werk. Op kou kun je je tenslotte kleden en in de regen ga je niet fijn naar buiten. Ja, er zijn goede vooruitzichten en ik mag dan eindelijk binnenkort met Isabelle het nieuws vertellen want wij gaan dit jaar zulke leuke dingen doen….can’t wait!

Heb jij ook bij zonnig weer meer zin om te wandelen, buiten te sporten en te genieten van de natuur in de lente? Ik ook en ik kan dan ook niet wachten totdat wij dit weer dagelijks hebben zoals vandaag. Dat zou echt een cadeautje zijn! 🙂

Vrijdag ga ik met dochterlief naar de kaakchirurg en dit roept bij mij gelijk vervelende associaties op. Ik heb namelijk zelf ook een behoorlijke weg afgelegd bij de orthodontist en de kaakchirurg. Ik zal je de details besparen, maar ik krijg die angst moeilijk weg. Natuurlijk laat ik bij mijn dochter niets blijken, want ik hoop alleen maar dat het voor haar later niet zo’n zwaar traject wordt. Dat laatste daar ben ik van overtuigd omdat ze tegenwoordig steeds eerder kinderen helpen bij gebitsproblemen. Mijn dochter heeft nu ook een horloge vanuit het slaapcentrum die alles registreert en aankomende maandag gaan we samen een nachtje slapen in het slaapcentrum. Dan krijgt ze allemaal van die electroden op en wordt alles geregistreerd als ze slaapt. Gelukkig is ze niet bang en blijft ze vrolijk zowel thuis als op school, het is echt mijn zonnestraaltje en een bikkel.

Ik ga volgende week meer updates geven over mijn voeding, beweging en of ik al iets afgevallen bent bovenop de kilo’s van de Weight Watchers. Ik heb afgelopen week andere dingen aan mijn hoofd gehad en heel weinig op de weegschaal gestaan, misschien maar beter ook hahaha. Ik wens jullie een fijne zonnige dag!

Veel liefs, Melinda

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 2

  • reply

    Mar//

    14 maart 2018

    Ik vind super leuk hoe jij je kinderen benoemt! Je bemerkt je trots 😉

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .