Member login

Username
Password

» Lost your Password?Fit to Fat to Fit #47

Het voorjaar is begonnen en daarmee ook het verwijderen van de wintervetjes, say what? Ja, vaak hebben wij vrouwen toch iets meer gewicht in de winter dan in de zomer en daarom gaan de meeste vrouwen aan de slag in het voorjaar om er in de zomer net iets strakker uit te zien. Ik ga ook volop aan de slag en moet mijn buddha belly nog wel even wat platter krijgen voor ik straks met mijn bikini in Ibiza geniet van een heerlijke detox vakantie. Ik heb zin om weer meer buiten te sporten, te wandelen, leuke dingen buiten te doen met mijn kids en te genieten van de natuur, de mooie bloemen in het voorjaar en om mij te ontdoen van de nodige kilo’s. Lees gauw verder en neem een kijkje in het leven van een drukke businessmom die de balans in haar leven graag vast wilt houden en de strijd aangaat met de kilo’s!

Heb jij al last van lentekriebels? Bij mij begint het te komen, met dit lekkere weer, volop zon, de natuur die ontwaakt en de jassen die we straks weer massaal uitdoen om te genieten van de warmte. Ik kan niet wachten! Enig stresspuntje is wel dat we straks allemaal weer in onze badkleding moeten en dat is voor de één genieten en voor de ander voelt het toch een beetje ongemakkelijk. Helaas voldoe ik aan het laatste en heb ik in de zomer mijn blote buik niet meer laten zien sinds het jaar 2010. Maar als ik toch eerlijk mag zijn, dan ben ik nog niet happy met het lichaam wat ik hebt. Alles werkt prima en daar ben ik zeker blij mee en ja ik heb ook zeker goede punten. Maar helaas ben ik nog niet op het gewicht dat ik graag zou willen of om het anders te formuleren ben ik nog niet helemaal happy met het lichaam wat ik nu heb. Je kunt ook gewoon zeggen dat ik nog niet lekker in mijn vel zit. Kortom werk aan de winkel!

Vaak heb ik het gevoel dat ik een berg beklim, dan bijna boven ben en dan weer naar beneden val. En dan begint het weer van voren af aan. Ik eet niet veel, maar ben wel een emotie-eter. Ik heb mezelf dan ook een groot doel gesteld dit jaar, aangezien ik al wat jaren met mijn gewicht worstel. Ik ga dit jaar alles op alles zetten om weer helemaal happy met mezelf en mijn lichaam te zijn. Mocht dit niet haalbaar zijn en ik steeds blijf hangen in een ronddraaiende cirkel, dan gaan we groter geschut inzetten voor mijn gezondheid. Dan ga ik uiteindelijk kiezen voor een maagverkleinende operatie en nee dat is niet niets, maar wel iets om rekening mee te houden. Isabelle weet als geen ander (als ervaringsdeskundige) dat je dit niet beslist over 1 nacht ijs.

De komende periode zal dan ook de focus liggen op het afvallen, de detox vakantie en begin april een voorlichtingsavond van de Obesitas kliniek die ik bij ga wonen. Hoe dan ook zal ik dit jaar een grote transformatie ondergaan en jullie mogen deze momenten samen met mij beleven. Ik wil hierin eerlijk, persoonlijk en direct naar jullie zijn en niet alleen maar de bloemetjes buiten zetten. Ik ben momenteel druk bezig met EMS-training en zal jullie hierover binnenkort wat meer vertellen in een mooi artikel. Daarnaast zal ik krachttraining in de sportschool afwisselen met lessen Pilates en Bodypump en wil ik weer lekker buiten gaan hardlopen. Dat laatste zorgt voor een enorme boost en zo kan ik prima mijn hoofd leeg maken.

Inmiddels hebben we het slaaptraject in het ziekenhuis met dochterlief overleefd en zullen we in mei meer te horen krijgen over hoe we haar kunnen helpen om beter te slapen en zelf ook wat meer slaap te krijgen. Daarnaast zitten we met beide kids nog meer in medische trajecten, dus het einde is nog niet in zicht. De vermoeidheid wel, deze heeft nu zijn hoogtepunt bereikt en daarom ga ik nu steeds iets vroeger naar bed in de avond. Ik wil het sporten gauw weer oppakken en vaak krijg je daar ook weer meer energie van, dus dat moet helemaal goed komen.

Volgende keer lees je meer over mijn afval avontuur en ik wens jullie een fijne zonnige dag!

Mocht je nog vragen hebben of een leuke reactie hieronder wilt achterlaten, dan lees ik deze graag!

Liefs, Melinda

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 2

  • reply

    Mar//

    24 maart 2018

    Zo dat is een heftige ingreep dan! Terwijl ik je echt heel veel slanker al vind, sinds ik je volg en dat is al sinds 3 jaar?

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .