Member login

Username
Password

» Lost your Password?FIT TO FAT TO FIT #48

Back to business! Zo kun je het wel noemen, na een aantal weken ups en downs gehad te hebben, weinig slaap en te moe om ook maar enige vorm van sport uit te oefenen, ben ik weer terug met meer energie en levenslust om er tegenaan te gaan. Misschien vraag je je af waar dan precies tegenaan? Nou er moeten nog aardig wat kilo’s af en het zou leuk zijn om deze zomer met iets meer zelfvertrouwen in die kleurrijke bikini van Primadonna de show te stelen ๐Ÿ™‚ En vergeet vooral niet dat het nog meer 4 weken is voordat ik naar Ibiza ga en mezelf in een detox vakantie onderdompel, vol met beweging, ontspanning, rust en gezond eten. Maar laten we bij het begin beginnen, lees je weer mee?

Afgelopen maandag heb ik eindelijk de stoute schoenen aangetrokken en heb ik een les Pilates meegedaan. Alhoewel ik in het begin dacht dat dit wellicht niet zo goed idee was, voelde ik mij erna als herboren. Ik heb de smaak van sporten weer te pakken en heb daarna gelijk even een stuk hardgelopen op de loopband. Ook het eten gaat beter en dat zorgt samen voor meer energie. Ik ga nu naar bed als ik moe ben en geef daar dan gewoon aan toe en dat werkt goed. Ik ga nog niet op de weegschaal kijken, maar doe dit voor mijn prรฉ detox over 3 weken. Dan kan ik ook kijken hoeveel dat effect heeft op je lichaam.

Maar het begin is er na een lange overlevingsperiode. Nu even wachten tot mei, dan krijgen we de uitslag van de slaaponderzoeken van dochterlief en dan kunnen we een plan maken om dit eindelijk goed aan te pakken. Gisteren heb ik niet gesport, maar wel uitgebreid mijn huis schoongemaakt en dat was ook even lekker om te doen. Niet dat ik weinig schoonmaak, maar soms wil je gewoon dat het extra schoon wordt en lekker even de bedden verschoont, badkamer gedaan en ook een soort opruimwoede nu het voorjaar weer begint. Ik wil veel dingen weggeven of verkopen en dat ruimt lekker op. Zowel in huis als in mijn hoofd, heb jij dat ook?


Check onze poes op de schutting ๐Ÿ˜‰

Vandaag ga ik weer de uitdaging aan met EMS-training en ook dit gaat steeds beter. De impulsen worden al zwaarder en het wordt dan ook iets meer uitdagend om de oefeningen uit te voeren. Ik merk dat ik na de training vaak dorst hebt, terwijl ik niet echt zweet of zeer weinig in ieder geval. Maar dat het iets met de spieren doet, dat is 1 ding dat zeker is. Binnenkort zal ik hier een speciale blog aan wijden, zo kun je zien of het ook iets voor jou is ๐Ÿ˜‰

Ook heb ik extra veel inspiratie gekregen om heerlijk te koken in mijn nieuwe kookboek van “Project Gezond”, binnenkort kun je hier alles over lezen en deel ik een heerlijk recept. Het is een drukke week zo voor de Paasdagen, maar ik ga vrijdag of zaterdag nog even hardlopen en met de Pasen ook niet helemaal los op de chocolade (ondanks dat ik chocoholic ben haha). Ik ga voor puur en heerlijk koken en weinig chocolade deze Pasen, maar ik kan wel genieten van het koken voor familie en vrienden en dat ga ik dan ook doen.

Dan zitten we erna al in april en april doet wat hij wilt haha. Nee gekheid op een stokje! Ik heb dan nog 3 weken voor mijn Ibiza reis en ga ik de laatste week een prรฉ detox doen en neem ik jullie hierin mee. Dan wordt je lichaam alvast voorbereid op de echte detox ๐Ÿ™‚ Ik kan niet wachten en zal ook via Instagram Stories wat leuke dingen laten zien.

Liefs, Melinda

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 1

  • reply

    Mar//

    28 maart 2018

    Jeah positiviteit ten top!๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช

Post a Comment

Translate ยป
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .