Member login

Username
Password

» Lost your Password?FIT TO FAT TO FIT #53

Sinds mijn detox vakantie besef ik mij dat mijn lichaam niet altijd behoefte heeft aan voeding en dat ook meer tot rust komt. Ik vind het superfijn om nu eindelijk wat meer de balans te hebben op het gebied van voeding. Zo wacht ik altijd na de maaltijd en als ik dan nog trek hebt, dan neem ik vaak 2 glazen water en dan heb ik voorlopig voldoende. Ook heb ik vandaag een bijzondere training gehad bij Studio Prikkels. Hier zal ik binnenkort wat meer over vertellen. Ik voel mij goed en heb meer energie. Benieuwd hoe afgelopen week ging? Lees dan verder…

Ondanks dat de vakantie van de kinderen best pittig was, want dochterlief was iedere ochtend weer klokslag half 4 / 4 uur wakker, hebben we toch heerlijk genoten. We zijn op de warme dagen heerlijk naar het strand geweest en zelfs 2 keer naar het zwembad, dat was echt heerlijk! Het begin was echt wennen, ik kwam namelijk net vanuit mijn detox reis terug en mijn dochter moest 2 dagen erna geopereerd worden. Helaas weten we nog niet of de cyste die is weg gehaald goedaardig of kwaadaardig is, of dat hij nog terug kan komen en of het horizontale tandje goed gaat groeien of dat ze ook daar nog aan geopereerd moet worden. Maar ze was een enorme bikkel en 2 dagen na de operatie was ze alweer helemaal fit, ze hoefde geen pijnstillers meer en wilde leuke dingen doen.

Het was tijdens de vakantie ook even stoeien met het zoeken naar de balans. Ik verwen mijn kinderen in de vakantie altijd wat meer dan tijdens een schoolperiode, maar eet dan zelf ook weer iets meer lekkere dingen. Gelukkig heb ik wel keuzes gemaakt, veel water gedronken en was ik niet aangekomen nadat ik maar liefst 6 kg was afgevallen van de detoxvakantie. Nu hebben ze weer school en dan is het toch wat makkelijker om lekker gezond te eten en niet in de verleiding te komen.

Ik vind het dan ook heerlijk om met warm weer salades te eten. Het liefst maak ik ze zelf heerlijk klaar, maar als dit niet lukt heeft de AH ook een breed assortiment nieuwe salades en natuurlijke dressings waar ik blij van wordt. Ook maak ik vaak gezonde soep met peterselie en selderij, dit zorgt ervoor dat je geen vocht vast houdt en verminder je trek in andere dingen. Ik houd altijd best veel vocht vast in de zomer periode, maar sinds de detox vakantie is dit een stuk minder. Mijn hoofd helaas nog wel, want de ene dag heb ik een flinke bolle toet en de andere dag helemaal niet, al die hormonen ook πŸ˜‰

Hier dus een foto met mijn volle toet voordat ik mijn maandelijkse periode in ga. Ik ben afgelopen week gezellig met een vriendin naar Amsterdam geweest. Eerst hebben we een feestelijke high tea gedaan in het Krasnapolsky hotel en wat kregen we veel zeg. Ik zat mega vol en heb de volgende dag een flinke balansdag gehouden, maar ik heb er wel van genoten. Ook dat is balans en het leven πŸ™‚ Ook hebben we naast een beetje shoppen wat leuke dingen bekeken, zoals de Bagijnhof en een kerk die verscholen zat in de drukke Kalverstraat, wie had dat gedacht? Het was een leuke en warme dag die we eindigde op een terrasje met een glaasje rosΓ©.

Helaas heb ik nog steeds een knie blessure en ondanks dat het iets beter gaat, is deze nog niet de oude.Β  Vandaag wel een training gehad bij Studio Prikkels, maar dit was minder belastend voor mijn knie. Superhandig dat dat kan, bovendien is mijn stofwisseling komende 2 dagen ook wat hoger, waardoor ik weer meer verbrand. Binnenkort vertel ik je er alles over.

We zijn momenteel druk bezig met de laatste voorbereidingen voor ons gave event, het wordt zo gaaf! Het lijkt mij super om je daar te ontmoeten πŸ™‚

Ik ben heel benieuwd hoe jullie de balans houden en wat voor jullie werkt, misschien kunnen we elkaar weer motiveren πŸ™‚

Liefs, Melinda

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate Β»
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .