Member login

Username
Password

» Lost your Password?FIT TO FAT TO FIT #60

Soms moet je weer even terug naar de basis en dat ga ik nu doen. Ik begin iedere ochtend met de zonnegroet en houd vanaf nu mijn voeding goed bij. Het sporten laat ik heel even los, aangezien ik met de kids ook veel dingen onderneem in de vakantie. Wel houd ik bij op mijn stappenteller of ik voldoende bewogen hebt die dag. Het zorgt voor een stukje rust en ik ben tenslotte ook geen superwoman. De laatste tijd voelde ik mij wel een beetje zo, waarom dit zo was en waarom ik nu deze dingen toepas om meer balans te krijgen, lees je weer in mijn persoonlijke blog!

Afgelopen twee weken had ik weer even het gevoel dat ik op mijn tenen liep en ik merkte dit aan alles. Ik was lichtgeraakt, snel geïrriteerd, wilde alleen maar snoepen en zat in de sneltrein naar een depressie of burnout. Ik wil vaak te veel, ben dan te enthousiast en wil dan ook alles nog zo goed mogelijk doen ook. Helaas is dit niet mogelijk en ook niet heel natuurlijk, al hebben veel vrouwen ditzelfde probleem. Ik wilde het in huis helemaal top hebben, de kinderkamers restylen en een grote schoonmaak houden, daarnaast had ik het druk met opdrachten en ben ik ernaast nog bezig met een geheel nieuwe website voor Boost your Health en andere werkzaamheden om straks van start te gaan met Boost your Health 2.0 samen met Isabelle! Daarnaast is het natuurlijk vakantie voor de kids, dus wilde ik er ook voldoende voor hun zijn en leuke dingen doen. Je ziet al waar het fout gaat, ik ben namelijk geen superwoman. Ik moest keuzes maken en weer terug naar de basis om vanuit hier dingen op te pakken.

Ik begon iedere dag yoga te doen en dit voelde heel goed, toch beweging en gelijk wat meer rust in mijn hoofd. Daarnaast ben ik aan de slag gegaan met de app “Lifesum” waarin ik mijn eten en drinken track en zo meer inzicht krijg in wat ik daadwerkelijk tot mijn neem. Wat mij als eerste opviel dat ik te weinig eet en soms ook niet zo gezond. Hier ga ik dus mee aan de slag, zo fijn om zo meer inzicht te krijgen. Ik wil graag voor december nog 9 kg kwijt en daarom is er werk aan de winkel! En je weet wat ze zeggen “abs are made in the kitchen”, maar ik ga ook mijn abs trainen hoor 😉

Hieronder kun je zien hoe ver ik al gekomen ben 😉

Hebben jullie ook zo’n loom gevoel met de warmte. In Nederland als het warm is, vind ik het ook gelijk benauwd en zo niet fijn om dan nog volop te gaan doen. In het buitenland heb ik helemaal geen last van, gek is dat eigenlijk hé. Of eigenlijk niet, want mensen emigreren serieus vanwege dit klimaat als ze last hebben van extreme hooikoorts of astma.

Wist je trouwens dat ik voor het eerst in 5 jaar dit jaar pas een bikini aan heb? Ik vertel je er morgen alles over en daarnaast laat ik je ook weten wat ik nu precies gedaan hebt bij Studio Prikkels in Rotterdam en wat het mij opgeleverd heeft. Nog heel even wachten dus!

We zijn druk bezig met allemaal leuke, nieuwe en creatieve dingen aan het creëren voor jullie, het wordt zo gaaf! Maar ik ga volgende week ook nog iets heel leuks doen en zal jullie hierover binnenkort alles vertellen. Keep you posted! XoXo

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 2

  • reply

    Mar//

    1 augustus 2018

    Inderdaad, herkenbaar zoveel willen doen en zo goed mogelijk! Maar lukt niet hè en dat is ook niet erg, als je het maar met plezier doet. Wat helpt zijn lijstjes en dan afstrepen. Dan zie je ook direct de prioriteiten en de niet prioriteiten.

    BTW, wat ben je al ver zeg! 👍

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .