Member login

Username
Password

» Lost your Password?FIT TO FAT TO FIT #63

Het roer gaat om! Na weken in de overlevingsstand geleefd te hebben is het nu tijd voor verandering. Na extreem veel slaap te kort en een (lichte) depressie kies ik ervoor om beter voor mezelf te zorgen. Ik wil patronen doorbreken en mijn lichaam meer liefde en tijd geven om weer zichzelf te worden. Hoe ik dit aanpak en in mijn drukke leven toe ga passen lees je weer in een nieuwe persoonlijke blog!

Het slecht slapen werd erger, de cravings werden erger, het niet sporten werd erger door de vermoeidheid en een lichte depressie kwam om de hoek kijken. Het lijkt alsof ik soms rondjes aan het zwemmen bent maar niet weet hoe ik moet stoppen en moet kiezen voor een andere richting. Ik voel enorme druk vanuit mijn omgeving om het probleem met afvallen nu eens de baas te worden, maar ik weet dat ik hier schijt aan moet hebben en voor mezelf deze stap moet maken.

Om deze stap te maken, pak ik de kern aan en ga daarbij volledig uit mijn comfortzone. Ik heb het boek “patronen doorbreken” gekocht en ondanks dat ik nu bijna hoofdstuk 1 uit hebt, zie ik al zoveel overeenkomst en dingen die anders zouden kunnen. Nu ben ik nooit bang geweest om te veranderen, te groeien en af en toe eens flink uit mijn comfortzone te gaan. Maar met mijn lichaam, gewichtsverlies en deze patronen doorbreken is het een ander verhaal. Het voelt als een geheel nieuwe wereld, onwennig en kwetsbaar.

Iedere dag nam ik mezelf voor om het beter te doen, maar uiteindelijk was ik helemaal op en kon ik weer van voren af aan beginnen met het gevecht. Ik deel deze ervaringen, omdat ik weet dat heel, heel veel vrouwen hiermee worstelen. Het gaat er niet om dat ik straks weer mega slank door het leven ga, het gaat erom dat ik lekkerder in mijn vel zit, meer energie hebt en mijn patronen kan doorbreken om zo een nog beter voorbeeld te geven aan mijn kinderen en beter voor mijzelf te zorgen.

Ik ga dan ook kleine stappen toepassen naar een ander patroon en een meer energiek leven. Ondanks dat ik nog steeds heel weinig slaap door mijn dochter haar slaapprobleem. Ik wil dat niet als excuus gebruiken en mijzelf nog beroerder voelen dan dat ik al voelde. Ik heb besloten deze week aandacht te geven aan mijn voeding en vanaf volgende week daar ook beweging en sport aan toevoeg. Ik ga wandelen en zwemmen combineren met krachttraining en cardio op de sportschool.

Ik ga ook minder lang op social media zitten en mijn telefoon ook meer momenten even weg leggen. Ik merk dat ik hier soms zenuwachtig van wordt en minder rust ervaar. Afgelopen periode mocht ik kennismaken met bijzondere mensen, mensen die van gezondheid hun beroep hebben gemaakt en deze mooie mensen hebben mij ook weer nieuwe inzichten gegeven. 

Als drukke – weinig slapende – moeder, vrouw, ondernemer ga ik jullie meenemen in mijn drukke leven en deze door middel van nieuwe patronen doorbreken. Momenteel volg ik ook het online programma van Charlie’s Kitchen en daar ontvang ik ook weer veel nieuwe inzichten. Ik voel dat er een verandering op komst is en deze grijp ik met beide handen aan en ik neem jullie daarin mee!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .