Member login

Username
Password

» Lost your Password?FIT TO FAT TO FIT #65

Het was een drukke chaotische week afgelopen week. Ik heb eindelijk een afspraak gemaakt bij de fysiotherapeut en gynaecoloog en breng deze week ook een bezoek aan de dokter voor mijn hormonen. Ik heb mijn voeding weer goed opgepakt en heb zelfs een nieuw badpak besteld (mijn mooie bikini gebruik ik voor de vakantie/zomer) om de daad bij het woord te voegen en nu heerlijk baantjes te gaan zwemmen naast mijn krachttraining en het hardlopen/wandelen. Verder staat deze week nog een kappersbezoek op de planning, een heel gaaf event morgen en ga ik aanstaande zondag naar het LINDA festival. Lees je weer mee met een nieuwe persoonlijke blog?

Nou dat was mij wat, tijdens mijn bezoek aan de fysio werd vertelt dat mijn bovenrug en schouders mega vastzitten. Als een soort blok beton. Uhh ja dat is niet de bedoeling, maar ze zei dat we het konden verzachten met Dry Needling. Ik was er nog niet echt bekend mee en raakte al een beetje in paniek. Het doet helemaal geen pijn, het verlicht de pijn en ontspant de spieren zei mijn fysiotherapeut. Voor nu bleef het bij los maken, maar misschien dat we de volgende keer dit wel gaan toepassen. Om verwarring te voorkomen heb ik hieronder neergezet wat dit nu precies betekend:

Dry needling, soms ook Intramuscular stimulation “IMS” genoemd, is een behandelmethode waarbij met een speld in verdikkingen van een spier wordt geprikt. De behandeling wordt onder andere toegepast voor de behandeling van een myofasciaal pijnsyndroom, stijfheid en pijn in de spieren.

Tot zover mijn bezoek, wordt vervolgt al is het al een stuk minder, zo fijn! Morgen op doktersbezoek voor mijn hormonen en hopelijk gelijk een doorverwijzing naar de endocrinoloog om alles te checken. Ik heb een auto-immuunziekte en 9 van de 10 gevallen heeft last van schildklierproblemen, dus even het zekere voor het onzekere.

Mijn badpak is bezorgd, heel mooi, maar volgens mij iets te groot gekocht. Vandaag maar eens even passen en dan kan ik deze week starten met zwemmen. Vanavond duik ik de sportschool in met een vriendin en gaan we even knallen. Maandag naar de kapper geweest en gisteren een heel gaaf event bijgewoond van Suzanne Beukema. Wat een hoop nieuwe inspiratie en motivatie, tips en mogelijkheden hebben wij daar gekregen. Het is echt een topvrouw!

Ik ben ook heel enthousiast over het feit dat de Beat the Blues Challenge er weer aan komt en dat we erna iets heel bijzonders gaan lanceren. Het wordt zo gaaf! Aankomende zondag ga ik met mijn bff naar het jubileum van het LINDA Festival en ik kan niet wachten. Heel veel zin in!

Wat betreft voeding leer ik steeds meer bij en ook door het gave programma van Charlie’s Kitchen #echtinbalans en kan ik straks niet wachten als ik meer kan sporten en meer in balans ben. Ik houd jullie hiervan op de hoogte!

Volgende keer vertel ik jullie alles over mijn doktersbezoek, laat ik weten of mijn nekpijn al over is en of ik al ben wezen zwemmen.

Veel liefs, Melinda

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate ยป
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .