Member login

Username
Password

» Lost your Password?FIT TO FAT TO FIT #67

Afgelopen week kregen we plotseling heel goed nieuws! We zijn namelijk genomineerd in de categorie “creatieven” bij de VIVA#400 awards, hoe leuk is dat? Je kunt hier nog stemmen! Dat zouden wij heel erg op prijs stellen, want het is voor ons de kers op de taart voor het enorme werk wat we afgelopen periode verzet hebben, de events die we gelanceerd hebben en de unieke samenwerkingen die wij zijn aangegaan. Maar daarbij kwam ook even de druk om nu echt even vaart te zetten bij mijn afvalproces – in hoeverre dit mogelijk is – en daarom ga ik alles uit de kast trekken om 15 november spetterend tevoorschijn te komen bij het event in Amsterdam van de VIVA#400 awards. Benieuwd hoe ik het ga aanpakken? Lees dan gauw verder!

Ik moest even wat moed verzamelen, maar ik ben begonnen met baantjes zwemmen en het was best pittig. Ondanks dat ik heel veel kracht heb, laat mijn conditie nog wat te wensen over en dat merkte ik wel tijdens het zwemmen. Mijn plan is dan ook om 2 keer per week de sportschool in te duiken en 2 keer per week baantjes te zwemmen. Daarnaast eet ik zoals altijd gezond, maar nu ook met meer regelmaat en wat minder lekkers in het weekend ­čśë┬á

Ik merk dat het afwisselen van verschillende sporten je lichaam meer aan het werk zet. Kracht en conditie zijn ook 2 verschillende dingen en je hebt ze beide nodig naar een gezonder(e) body. Daarnaast heb ik ook weer een bezoek gebracht aan de fysiotherapeut. Ze heeft mijn schouders en nek los gemasseerd en ook nog wat dry needling toegepast en licht gekraakt om het allemaal wat losser te maken. Ik houd heel mijn leven al stress, verdriet en pijn vast in mijn nek en bovenrug, het is een beetje mijn zwakke plek geworden. Gelukkig houd ik hier rekening mee en probeer ik mijn schouders bijvoorbeeld niet hoog te houden maar te laten zakken.

Ik heb afgelopen weken weer 2 heel interessante tv programma’s bekeken, namelijk “Dokters van morgen” en “Sophie in de Mentale Kreukels 2” en daarbij heb ik gezien wat stress met je kan doen en dat we straks meer richting voeding op maat gaan. Zodat je precies weet wat je het beste kunt eten voor jouw lichaam. Binnenkort zal ik een paar indrukwekkende blogs schrijven met nieuwe bevindingen op het gebied van gezondheid, afvallen en sporten.

Daarnaast ben ik begonnen om mijn eten en beweging te tracken in mijn Samsung Health App en ik merk dat dingen waar ik het niet van verwacht toch slechter zijn en ook andersom. Ik hoop zo meer inzicht te krijgen en ondanks dat ik niet te veel calorie├źn wilt binnen krijgen, staar ik mij hier niet blind op. Je kunt namelijk ook je voedingsstoffen bekijken, zoals hoeveel eiwitten, koolhydraten, vetten, vitamines etc. je binnen krijgt. Het werkt superhandig. Het enige nadeel is dat je met sporten een timer moet zetten en dat die calorie├źn ook niet altijd overeenkomen met de workout die je doet. Maar het begin is er en dat is het belangrijkste.

Volgende keer zal ik je laten weten of het z’n vruchten afwerpt en of ik daadwerkelijk lekkerder in mijn vel zit en ben afgevallen.

Geniet van de heerlijke zon deze week en laat hieronder weten waar jij mee worstelt tijdens het afvallen of het aanmeten van een gezondere levensstijl!

Liefs, Melinda

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .