Member login

Username
Password

» Lost your Password?FIT TO FAT TO FIT #68

Yesss! Het gaat super! Ondanks het vele slaapgebrek probeer ik mij daardoor niet meer tegen te houden. Ik sport nu 4 keer per week en kwam in de eerste week best wel aan door de spiermassa, gelukkig vloog de weegschaal daarna naar beneden. Maar ongeacht het gewichtsverlies, voel ik mij vitaler en kan ik meer dingen aan – ondanks de vermoeidheid – en het sporten zorgt er tevens door dat ik ook niet snel naar lekkers grijp. Het zou immers zonde zijn om voor niets te trainen. Sporten helpt mij ook in de aankomende maanden weg te blijven van depressies en ik krijg vanzelf weer wat meer energie. Dus als jij nog twijfelt om te gaan sporten, wacht dan niet langer en doe het gewoon! Ook als je geen zin hebt, gewoon gaan, je voelt je zoveel beter 🙂

Na mijn twee fantastische detox vakanties kwam ik daarna met het mindere weer (toen heel veel regen) in een behoorlijke dip terecht. Toen kwamen de kruidnootjes om de hoek kijken en als je aan het werk bent en deze naast je zet is de zak zo leeg, zo niet handig dus! Ik had echt een paar zware weken en er moest iets gebeuren. Opeens hoorden wij dat we geselecteerd waren voor de #VIVA400 in de categorie creatieven en daar begon een nieuw vooruitzicht, iets om naar uit te kijken!

Het kon ook niet zo langer want er moest iets gebeuren en ik was al zo goed op weg. Ik heb gelijk stappen ondernomen om meer te sporten en sport nu 2 x per week in de sportschool  (beetje cardio, voornamelijk krachttraining) en 2 x per week doe ik aan baantjes zwemmen (conditie, ontspanning en fijn voor de spieren) en dit werkt super voor mij. Mijn conditie gaat vooruit, mijn buddha belly slinkt iedere week en ik voel mij meer energiek. Natuurlijk heb ik ook weleens helemaal geen zin, maar ik doe het toch en voel mij achteraf een stuk beter.

Daarnaast let ik op mijn eten, eet ik gezond en maak hierin meer keuzes. Dankzij het geweldige programma #echtinbalans van Charlie’s Kitchen leer ik steeds meer en pas ik alle tips en trics toe in mijn leven. Heel fijn! Ze heeft trouwens net ook een nieuw programma voor de feestdagen klaar staan, om toch lekker en bewust de feestdagen door te komen.

Wat hebben we heerlijk weer in de herfst. Ik was een beetje van slag, omdat ik direct denk aan dikke dekens, kaarsen en lange boswandelingen en niet aan tropisch weer tijdens deze periode. Maar we hebben gewoon wat extra vitamine d cadeau gekregen. Hoe fijn is dat?

Binnenkort start ik naast 4 keer per week sporten ook weer met trainingen bij Studio Prikkels, zo fijn om deze weer toe te passen. Ik kan niet wachten om naar het feest te gaan van de #VIVA400 met zoveel inspirerende vrouwen bij elkaar. Nog even geduld en natuurlijk volgt er een uitgebreid verslag. Maar eerst komt er nog een andere droom uit, onze nieuwe membership en wat is deze gaaf geworden! 

Volgende week kom ik met een tussenstand en mochten jullie nog vragen aan mij willen stellen, laat deze dan hieronder achter en misschien neem ik deze wel mee in de volgende persoonlijke blog of maak ik een leuke video voor jullie!

Liefs, Melinda

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Comments: 2

  • reply

    Marr//

    19 oktober 2018

    Yess, heerlijk dat het goed gaat! Houd dit gevoel vast, voor de mindere periode 😊

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .