Member login

Username
Password

» Lost your Password?FIT TO FAT TO FIT #70

Yesss! Ik heb mij in tijden niet zo goed gevoeld. Het verschil met vorig jaar rond deze tijd is zo groot. Ik was toen al 2 keer ziek geweest en maar liefst ruim 7 kilo zwaarder en ruim 30 cm extra aan centimeters, dus we gaan vooruit! Ik heb het moeten ook losgelaten en dat is zo fijn! Ik sport gemiddeld 3-4 keer per week, maar als het een keer 2 keer per week is, dan is het geen drama. Voorheen stopte ik dan of ging het weer opvoeren totdat ik niet meer kon na 10 weken knallen. Balance is the key! Vind jij het lastig om te sporten in deze donkere periode van het jaar?

Zelfs met het eten lijk ik de balans gevonden te hebben en kies ik vaker wat mijn lichaam nodig heeft in plaats van de sugar rush tegen de vermoeidheid. Ja, de vermoeidheid is er nog wel. Zoals je misschien eerder gelezen hebt, heeft mijn lieve dochter een slaapprobleem. Ze heeft na verschillende pogingen om dit te veranderen nu medicijnen gekregen. Ze werken pas na 2 weken, dus we houden hoop dat ze straks een beter ritme heeft, langer slaapt en ook wij wat meer aan slaap toekomen. Mijn twee lieffies zijn deze week jarig en worden samen alweer 7 jaar, wat gaat het hard hΓ©!

Deze week is dus best wel druk en ik heb deze keer bedacht dat ik zelf taarten ga bakken voor hun verjaardag. En nee niet echt gezond, maar met een verjaardag mag dat gewoon vindt ik. Op school doen ze ook geen gezonde traktaties, wel kies ik voor 1 ding wat ze trakteren. Sommige kinderen trakteren hele zakken snoep, koek en chips en dat vindt ik echt too much. Ik ben ook bijna de enige moeder op school die ze gewoon water meegeeft en heel soms Coolbear siroop, fruit tussendoor en een gezonde lunch. Toen ik met gezonde juices en noten kwam, werd dit gelijk afgewimpeld, dus er valt zeker nog een hoop winst te behalen op school.

De combinatie tussen zwemmen, krachttraining en cardio is heel erg fijn. Het vult elkaar goed aan en ik zie mijn lichaam strakker worden. En nee, ik hoef niet persΓ© een killerbody maar ik vind het wel belangrijk om mezelf goed te voelen en lekker in mijn vel te zitten. Ik wil het straks wat afwisselen met hardlopen, yoga en bodypump. Ik houd van sporten en hoop dit vaker te doen en meer af te wisselen. Mijn conditie laat nog wat te wensen over en met zwemmen gaat dit met sprongen vooruit. Lukt het jou om te sporten? Vind je het leuk of meer noodzaak? Ik ben benieuwd naar jullie wensen en mening over sporten.

Ik heb trouwens onlangs het lifestyle boek gekocht van Rens Kroes, deze zit bomvol inspiratie en nieuwe recepten. Superleuk, ik ben heel benieuwd! Ook heb ik onlangs de film gezien “Star has born” met Lady Gaga en wat was dit een mooie maar heftige film. Ik ging er met mijn bff heen en daarna hebben we nog lekker even gekletst, een cocktail gedronken ( ja gewoon omdat het kan!) en heel veel gelachen!

Volgende week is het zover, dan gaan Isabelle en ik naar de VIVA#400 Awards en voorafgaand aan dit event komen wij samen met andere inspirerende vrouwen voor een speciaal Movement over burn-out bij jonge vrouwen. Natuurlijk zullen we hier een uitgebreid verslag van doen en we kunnen dan ook niet wachten om deze special dag/avond te beleven met ontzettend veel inspirerende zakenvrouwen net als ons πŸ™‚Β 

Liefs, Melinda

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate Β»
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .