Member login

Username
Password

» Lost your Password?FOOD: Arizona nu in 3 Lowcarb varianten beschikbaar

Ben jij al bekend met Amerika’s meest populaire ijsthee merk AriZona? Ze hebben nu 3 nieuwe lowcarb varianten en wij mochten deze testen. Ze schijnen vol van smaak en zo min mogelijk calorieën te bevatten en wij nemen de proef op de som. Je zou alleen al verliefd worden op de verpakkingen, deze zijn kleurrijk en heel creatief gemaakt. Benieuwd naar deze 3 beauties? Lees dan gauw verder!

AriZona Half Iced Tea & Half Lemonade
Maak kennis met de eerste variant. Deze variant is een combinatie van frisse citroenlimonade met een vleugje zwarte thee. Tevens de variant waar ik de meeste vraagtekens bij hebt omdat deze ook voor de helft met limonade is gevuld. Maar wees gerust, het bevat weinig calorieën. Deze variant is wel verre uit de zoetste en bevat ook de meeste suikers. Dus neem deze met mate.

AriZona Green Tea Citrus
Deze variant bevat maar 20 calorieën per fles en smaakt heerlijk fris. Ideaal als je ook in de winter af en toe iets fris wilt drinken. Ik houd van het vleugje citroen en dat maakt het zeker extra lekker van smaak. Goed nieuws? Deze variant is er ook in een 1,5 literpak, ideaal om samen te drinken en maar slechts 4 kcal per 100 ml.

AriZona Green Tea Honey
Deze variant is met een vleugje honing in plaats van citroen, wat het nog wat zoeter maakt. Ook deze variant bevat maar 20 calorieen per fles. In de winter heerlijk als drankje met het extra honing voor je zere keel.

Wat vind ik ervan?
Alle 3 de varianten van AriZona zijn erg lekker en fris van smaak. De variant met citroen vond ik het lekkerste, omdat deze nog iets frisser was dan de andere varianten. Ondanks dat ze maar weinig calorieën bevatten, zitten er helaas best veel suikers in. Daarom zou ik het met mate drinken. Maar als vervanger van andere frisdranken is het zeker een betere variant en kun je het met mate drinken. Heerlijk in de winter en zomer en weleens fijn om naast de reguliere thee, koffie en water te nemen. De verpakkingen zijn een feestje om naar te kijken en je waant je dan ook in vakantiesferen als je deze heerlijke varianten drinkt van AriZona! Je kunt ze kopen bij de Albert Heijn en de Jumbo supermarkten.

Heb jij ze weleens geproefd?

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .