` FOOD & BEAUTY: De favorieten van Sonja #4 - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?FOOD & BEAUTY: De favorieten van Sonja #4

Afgelopen maand ben ik wederom naar Duitsland gereden om boodschappen te doen en dit keer ging ik op zoek naar producten die ‘gezonder’ zijn voor ons maar zeer zeker ook voor het milieu. We kunnen niet altijd alles veranderen, want fabrikanten prijzen hun product wel aan als vegan & natuurlijk, maar ze vergeten vaak de verpakking! Ook laat ik je een favoriet zien die ik altijd daar koop!

Begin de dag goed

Een goede start van de dag begint bij het ontbijt. Zelf gebruik ik daar vaak een havermout voor of een Kwark met muesli. Ik zag bij de DM nog een tweetal interessante ontbijtjes en nam deze mee.

Basisch balans ontbijt

De ontbijtpap is zowel een bron van eiwitten als rijk aan vezels. Het natuurlijk aanwezige zink draagt bij aan een normaal zuur-base metabolisme. De remedie voor verzuring is ontzuren. Het lichaam ontzuurt wanneer zij basische voeding binnen krijgt, en met basische producten wordt behandeld. Het is heerlijk om warm te eten, maar je kunt er natuurlijk ook een overnight oat mee maken.
Prijs: € 3,95

Gierst ontbijt met Vijgen en blauwe bessen

Gouden gierst is een graan uit de zoete grasfamilie en is rijk aan fosfor. Verfijnd met aromatische vijgen en fruitige bosbessen. Gierst is een van de graansoorten die bomvol eiwitten zit en ijzer, hier krijg je spierballen van (en sporten natuurlijk). Prijs: € 3,95

Lichaamsverzorging hoeft niet duur te zijn

Iedereen denkt dat als je overstapt op natuurlijkere levensstijl dat je dat ook meteen handen vol geld kost. Niet altijd… het is een kwestie van goed zoeken en vooral dit artikel lezen 😊 want ik vond weer twee pareltjes voor super budget prijsjes.

Balea shampoo bar

Deze twee shampoo bars komen van het huismerk Balea. En als je andere bloggers vraagt is dit echt een superglued merk! En dat kan ik beamen! Hoe beviel mij deze bar? Het is dat ik al gewend was aan een soortgelijkere variant en je de bar niet over je haren moet schuren, maar in je handen schuim je het op en dat verdeel je dan in je haar. Het is wennen, maar na verloop van tijd krijg je de smaak te pakken.
De vanille geur is hemels, hou je meer van rozen dan is die echt iets voor jou.

Afhankelijk van het intensieve gebruik is het aantal applicaties ca. 60 keer.

• Bevat geen microplastics
• puur synthetische polymeren.
• Vrij van parabenen en vrij van siliconen
• Veganistisch en GMO-vrij

Prijs per stuk € 2,95

Maskers van het merk Luvos

De maskers van Luvos koop ik ook regelmatig en ze zijn erg fijn in gebruik. Toevallig zag ik deze twee fase maskertjes en die had ik nog niet geprobeerd.
Ondertussen wel, maar vergat ik foto’s te maken, druif dat ik ben.
Goed…

Lifting booster

Natuurlijk zuivere heilzame aarde met waardevolle mineralen en sporenelementen, het beste bamboepoeder, witte lelie-extract en hoogwaardige abrikozenpitolie, verwijder voorzichtig vuil en afzettingen. In de tweede stap kan het effectieve antirimpelconcentraat hierdoor optimaal door de huid worden opgenomen. De formule van onmiddellijk gladmakend paracress-extract en hoogmoleculair hyaluronzuur hydrateert, regenereert en trekt aantoonbaar de huid strakker! Een heerlijke jongere jij in de spiegel!

Hydro booster

Eerste stap is gelijk aan de lifting booster, het zuivert eerst de huid, zodat fase 2 beter opgenomen kan worden!
In de tweede stap wordt het effectieve vochtconcentraat toegediend. Hydratatie met hyaluronzuur, algenzeewater, vijgen en cafeïne die de rimpels opvullen door droogheid aan te pakken en een onmiddellijk zichtbaar resultaat te geven.
Dit masker was meer geschikt voor mijn vochtarme huid.

Prijs: € 1,45 per stuk

Mijn favoriet van deze ronde is…

De watten schijfjes van Ebelin!
Ik weet niet wat het is maar met diverse merken had ik altijd ruzie! Hahahaha… serieus het was niet wat ik wilde. Deze wattenschijfjes koop ik al ruim 3 jaar en ik kan niet meer zonder!
Je koopt er 140 stuks voor slechts € 0,85. Ze zijn 100% katoen en niet in chloor gebleekt!

En als je er dan toch bent… neem deze wattenstaafjes ook mee! Ik heb ze voor het eerst ook ontdekt, want ik dacht altijd dat deze niet goed voor het milieu waren, echter deze zijn gemaakt zonder plastics en dus afbreekbaar!

Gemaakt in Duitsland en met FSC papier!
300 stuks in een papieren doosje voor € 0,75

Ik hoop dat ik jullie weer inspiratie gegeven heb om kleine stapjes te maken naar een gezondere levensstijl en dat je meer bewuster gaat shoppen! Wil je dat voordelig doen, dan moet je toch echt een keer gaan inslaan bij de DM Drogerie!

Liefs, Sonja

Hallo, ik ben Sonja. Een 51 jarige moeder van 2 zonen en getrouwd met de meest tolerante man. Mijn roots liggen van oorsprong in Limburg, maar ik zeg altijd dit stekje is pas in Brabant gaan wortelen. Ik heb al heel wat meegemaakt in mijn leven en dat heeft duidelijke sporen nagelaten in de vorm van PTSS. Na jaren ‘net doen of het er niet is’ stortte mijn wereld op mijn 40ste in. Inmiddels heb ik de hele mallemolen aan psychiatrische hulp gehad en kan ik het nu handelen. Het blijft moeilijk, elke dag weer. Ondanks dat, hou ik de humor erin, want een lach is je beste medicijn. Ik ga voor jullie leuke artikelen schrijven en hoop een inspiratie te zijn.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .