` FOOD: Boost je gezondheid met de SAPMEESTERS - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?FOOD: Boost je gezondheid met de SAPMEESTERS

De laatste tijd heb ik last van extreme vermoeidheid, dit komt mede doordat mijn lieve dochter al bijna 4 jaar een slaapprobleem heeft. Ik wilde mijn gezondheid boosten en kwam al snel bij de SAPMEESTERS terecht. Ik mocht de GENTLE detox kuur doen van 3 dagen en was benieuwd wat dit met mijn gezondheid zou doen. Zou ik weer wat meer energie krijgen? Lees nu mijn ervaring met deze detoxkuur en als je member bent van Boost your Health dan hebben we ook nog een mooie korting voor jou!

Over SAPMEESTERS

De sappen worden met liefde gemaakt door de Sapmeesters. Hiervoor gebruiken ze slowjuicers, citruspersen, sapcentrifuges en blenders. De meeste sappen zijn vol van textuur, dit komt omdat ze veelal alles van de fruit/groenten gebruiken. Zo gaat er niets verloren en blijven alle vitamines en mineralen in het sap. Daarnaast zorgt de vollere textuur ervoor dat je het gevoel hebt dat je echt een maaltijd drinkt of eet.

De mogelijkheden

Deep (800kcal)

De zwaarste sapkuur van Sapmeesters die geschikt is voor iedereen die bekend is met sapvasten. Met deze kuur ontvang je dagelijks 3 sappen op basis van groenten/fruit, 3 healthshots en supplementen. 

Advanced (900kcal)

Deze milde sapkuur heeft naast sappen op basis van fruit/groenten ook iedere dag een sap op basis van sojamelk&banaan. Deze sappen geven net wat meer power dan de Deep (800kcal) sappen en zijn wat milder van smaak. 

Gentle (1200kcal)

De meest milde kuur waarbij je naast de sappen & shots van de Advanced (900) kuur ook nog een soepje en twee vegetarische tussendoortjes ontvangt. Eigenlijk een sapkuur waarbij je een beetje kunt smokkelen of voor wanneer je gewoon wat dagen gezonder wil eten/drinken. 

Mijn ervaring

Dag 1

De eerste dag ging mij goed af. Alles smaakte heerlijk, de sappen zijn heel goed vullend en ik had dan ook geen moment een honger gevoel. De variatie was heel fijn. Ik kreeg 3 verschillende sappen, een soep en 2 tussendoortjes. In de ochtend nam ik 4 supershots ( cranberry, citroen, aloe vera en tarwegras/selderij) en daarnaast kreeg ik zelfs supplementen (Multivitaminen/Mineralen, Omega vetzuren, Probiotica en Psylliumvezels) en 3 porties kruidenbouillon, 3 porties tarwezemelen en lijnzaad en voor elke dag 2 gezonde snacks.

Dag 2

Dag 2 ging iets moeizamer. De sappen waren heerlijk, maar wel heel vullend wat op zich fijn is maar best even plannen wanneer je wat het handigste kunt nemen. Ook had ik wat last van hoofdpijn, maar verder ben ik er even lekker op uit geweest en dat heeft mij die dag even goed gedaan.

Dag 3

Deze dag begon iets minder goed, want de hooikoorts begint zijn tol te eisen en ik heb nu ook nog keelontsteking gekregen. Maar met extra vitaminen en mineralen wordt je gauw beter, dus de sapjes en supershots boden deze dag wat extra energie. En uiteindelijk voelde ik mij aan het einde van deze dag weer wat beter en meer energiek.

Conclusie

Het is heel goed vol te houden met de sapkuur GENTLE. Je kunt genoeg drinken en eten en voelt je snel energieker. De sappen zijn vol van smaak en redelijk dik, maar dan heb je ook een échte maaltijd! Ik vond ze allemaal heerlijk en je kunt zelf de keuze maken om deze te drinken of op te lepelen. Als je iets meer uitdaging wilt, dan kun je ook een sapkuur kiezen met wat minder calorieën. Ik was na deze 3 dagen 1 kg aan gewicht kwijt en – ondanks dat ik niet helemaal fit was – voelde ik mij energieker na deze fijne sapkuur van Sapmeesters. Ik heb in de 3 dagen maar 1 moeilijk moment gehad en heb daarnaast helemaal geen trek gehad in andere dingen. Ik was compleet verzadigd met alle heerlijke sappen, soepen, tussendoortjes en shots van Sapmeesters. Ik zou het dan ook aan iedereen aanraden, want het is heel vullen, lekker en fijn om op deze gezonde manier je meer energieker en fitter te voelen. Het mogelijke gewichtsverlies is een plus voor de aankomende zomer 😉

Meer informatie?

Wil jij ook genieten van een heerlijke sapkuur bij Sapmeesters? Kijk dan hier welke het beste bij jou past en geniet van een fijne gezondheidsboost! Ook fijn om cadeau te krijgen of te geven aan iemand die wel een boost kan gebruiken 🙂 

Membervoordeel = Korting  + cadeautje voor jou!

Exclusief voor onze members hebben wij een geweldige korting van 15%  + gratis 4 gratis powershots, hoe leuk is dat?! Nog geen member? Word dan hier member en geniet van de vele voordelen!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .