Member login

Username
Password

» Lost your Password?FOOD: Celestial Seasonings Sleepytime tea

Slaap, ik zou willen dat ik daar wat meer van zou krijgen. Zeker in de druktes van afgelopen schoot mijn nachtrust er enorm bij in. Natuurlijk kies ik er zelf voor om laat naar bed te gaan, maar als dan ook nog eens de vermoeidheid uit blijft en je uren wakker ligt wordt slapen een frustratie. Natuurlijk heb ik van alles geprobeerd om dit op te lossen. Een warme douche voor het slapen gaan, tv uit een uur van tevoren, zorgen voor warme voeten in bed. You name it I tried it. Wat ik nog niet had geprobeerd was de Sleepytime tea van Celestial Seasonings.

Miljoenen mensen hebben in ons land moeite om snel in slaap te komen. Aan de ene kant een heel fijn en geruststellend idee dat ik dus niet de enige ben die schaapjes aan het tellen is. Maar aan de kant is een goede nachtrust zo ontzettend belangrijk dat we er geen grappen over moeten maken. Het verminderd stress, het houdt je hart gezond en het is zelfs goed voor je geheugen.

Celestial Seasonings Sleepytime is een heerlijke kruidenthee die ervoor zorgt dat je makkelijk in slaap kunt vallen. Er zijn twee verschillende varianten. De “normale” Sleeptime en de Sleeptime Extra. In de eerste variant zit Kamille (wat een rustgevende werking heeft), groene munt, citroengras, lindebloesem, braamblad, oranjebloesem, meidoorn en rozenknop. in de “extra” variant zijn de ingrediënten kamille, groene munt, citroengras, meidoorn, lindebloesem, oranjebloesem én valeriaan wat een nog groter kalmerend effect zal hebben.

Persoonlijk ben ik geen grote fan van kruidenthee, dit komt omdat sommige kruiden smaken heel overheersend kunnen zijn. Bij het openen van het theedoosje komt de geur van munt mij tegemoet, en daar word ik dan wel vrolijk van want ik hou van muntthee. De smaak van de thee is lekker. De kamille, citroengras en groene munt overheersen wat de thee naast de kruidige smaak ook fris maakt. Ik ben de thee nu aan het drinken (heb over de avond genomen al 3 mokken op) en stap zo mijn bed in. Het laatste stukje zal ik dan ook morgenochtend schrijven om jullie mijn eerlijke mening te kunnen geven.

6.5 hours later……

Het kan geen toeval zijn, want waar ik normaal rustig een uur wakker lig voordat ik in slaap val heb ik nadat ik in bed kroop niet gemerkt dat mijn wekker naar een andere tijd geschoten is. Dus dat is super positief. Toen ik vanmorgen opstond voelde ik mezelf heel erg uitgerust, en dat gevoel heb ik al heel lang niet meer gehad.

Dus ik weet wat ik vanaf nu iedere avond ga doen; heerlijk met mijn mok Celestial Seasonings Sleepytime op de bank voordat ik naar bed ga.

Hoe is jullie slaapritme? En misschien hebben jullie nog meer tips voor een betere nachtrust. Let me know in de reacties hieronder!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .