Member login

Username
Password

» Lost your Password?FOOD: Drink je warm met de MacaQuik van Biotona

Nu de temperatuur daalt naar een Siberische dieptepunt heeft mijn lichaam warmte nodig. En als ik aan warmte denk, dan denk ik niet alleen maar aan lekkere fluffy sokken, dekentjes op de bank of een warme knuffel van iemand. Nee dank denk ik ook aan heerlijke warme chocolademelk. Zo eentje met een echte goede volle smaak. Helaas zijn die varianten vaak niet de beste keuze. Maar nu kan ik jullie heel blij gaan maken… guilt free chocolademelk drinken….het is wel degelijk mogelijk!! Lees snel verder.

Met de MacaQuik van Biotona kan iedereen eindelijk onbezorgd genieten van een een lekkere en gezonde chocolademelk. Eindelijk een chocolademelk die niet vol zit met suiker. Eindelijk een chocolademelk die niet maar klein beetje cacao bevat en is bewerkt zodat het helemaal zijn gezonde uitwerking mist.

De Macaquik is een cacaodrank met 45 % raw cacaopoeder en is verrijkt met Maca. Daarnaast zijn de ingrediënten lucumapoeder, ahornsuiker, macapoeder, kokosmelkpoeder, kaneel, zeezout en vanillepoeder. Alle ingredienten (behalve het zeezout) zijn biologisch geteeld, en het is glutenvrij! En met al deze eerlijke ingrediënten is het duidelijk dat het ook vegan is.

Wat ik hierboven al benoemde, de cacao die Biotona gebruikt is 100% puur en raw. Dat betekent dat de cacao niet bewerkt is, maar verkregen door koude persing, gewonnen uit gefermenteerde en gedroogde cacaobonen. Zo behoudt de cacao alle gezonde stoffen en antioxidanten.

En we weten allemaal wat chocolade voor ons humeur doet. Pure cacao heeft dezelfde uitwerking! We worden er blij van, is goed voor ons humeur, het werkt opwekkend en het geeft energie! Dat zijn allemaal dingen waar ik persoonlijk ontzettend blij van word. Zeker in de winter, en nu deze periode met de extreme kou al helemaal.

Maar nu de grote vraag, hoe smaakt het? Ik warm wat Sojamelk op in een pannetje en doe een klein schepje van de poeder in mijn kopje. Wat mij opvalt als ik de melk bij de poeder giet is de kleur. Echt een hele volle chocoladekleur. De geur is niet anders. Ik ruik chocolade, zoals chocolade hoort te zijn. En ja, de smaak is precies zoals je hem verwacht. Puur en heel veel. Hou er rekening mee dat hij niet super zoet is. niet zoals je wellicht gewend bent bij andere chocoladedranken. Ikzelf vind dat helemaal geen probleem en heb heerlijk genoten van mijn kop warme chocolademelk!

De poeder is trouwens ook te gebruiken door je smoothie. Wat dacht je van een smoothie met amandelmelk, banaan, frambozen en een schep Biotona MacaQuik? Of wat dacht je van het bakken van vegan brownies of een vegan chocoladetaart met de heerlijke cacaopoeder? Het kan allemaal, en kijk er dan ook naar uit om dit ook te gaan proberen met de MacaQuik.

Ik ben enthousiast, en vind het een heel erg fijn idee dat ik nu iedere dag guilt-free kan genieten van mijn heerlijke chocolade moment!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .