` FOOD: Een makkelijke maaltijd met Lazy Vegan - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?FOOD: Een makkelijke maaltijd met Lazy Vegan

Het komt niet vaak voor, maar heel soms heb ik gewoon totaal geen zin om te koken. Dan wil ik makkelijk en snel klaar. Binnen een paar minuten eten op tafel en het liefst ook iets van “comfort food”. Toch probeer ik zoveel mogelijk weg te blijven van pizza of patat. In het dagelijks leven leef ik behoorlijk gezond en het is zo jammer dat de “snelle” maaltijden vaak het tegenovergestelde zijn. Ik werd dan ook erg enthousiast toen ik een bericht zag over Lazy Vegan. Dit zou helemaal ideaal zijn voor mij! Uiteraard deed ik een taste test, en wat daar de uitkomst van is vertel ik jullie graag.

De maaltijden van Lazy Vegan zijn er in drie verschillende varianten. Zo heb je de smaken Provençale, Mexican en Tikka Masala. Alle maaltijden zijn voor 1 persoon en  zijn hoog in proteïne. Daarnaast zijn de maaltijden glutenvrij en sojavrij. Wat ook nog leuk is om te weten dat je in 8 minuten de maaltijd gereed heb om op te eten. Bevroren en al doe je het op een middelhoog vuur in de pan. Af en toe doorroeren en je bent ready to eat.

Ik besluit om te genieten van de Tikka Masala, en ben reuze benieuwd naar de smaak. De geur uit de pan beloofd heel veel goeds. De maaltijd bestaat uit o.a. bloemkool, ui, spinazie, wortel, rijst, kokosmelk en nog veel meer lekkers. Mocht je denken “ik zie toch stukjes vlees op de foto?”, dan is dat ook zo. Plantaardig vlees wel te verstaan. Alle maaltijden hebben plantaardige “kipstukjes” gemaakt met een basis van erwten proteïne. De Tikka Masala is vol met smaken, lekkere bite en precies goed voor 1 persoon. Een portie van 350 gram is 403 kcal. De andere varianten zitten qua calorieën er iets boven of onder.

De maaltijden van Lazy Vegan zijn te koop bij veel van de filialen van de Jumbo, Albert Heijn en de Marqt. Op de website van Lazy Vegan kun je exact bij welke winkel je bij jou in de buurt moet zijn om deze lekkere maaltijden te scoren, maar natuurlijk kun je zo ook gewoon online bestellen bij je supermarkt. In deze tijd is dat ook wel heel erg fijn. De prijs van de maaltijden zijn € 3.99, en dat is natuurlijk geen geld voor een gezonde vegan makkelijke maaltijd!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .