` FOOD: Eezzie hét healthy snack pakket wat je in huis moet hebben! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?Eezzie pannekoeken met blauwe bessen

FOOD: Eezzie hét healthy snack pakket wat je in huis moet hebben!

Terwijl iedereen hysterisch liep te hamsteren, kwam ik ziek in thuis isolatie te zitten. Behoorlijk lastig als je alleen je huishouden runt en afhankelijk bent van boodschap bezorgservices en vrienden om je heen die boodschappen doen. Gelukkig had ik net een dag ervoor een levering binnen gekregen van Eezzie, en ik kan je zeggen, dat is mega easy! Ik vertel je graag meer over Eezzie, over hun producten en waarom dit voor jou ook zo ideaal kan zijn! Lees je mee?

Eezzie wilt het jou gemakkelijker maken door gezonde cakes, granola’s, koeken, pancakes en wafels bij je thuis af te leveren. Je kunt ervoor kiezen om losse producten te bestellen, of om een heel handig compleet weekpakket te laten komen. Alle producten die je krijgt worden apart én luchtdicht verpakt. Het zijn allemaal “basisproducten” die je zelf eventueel kunt opleuken en uitbreiden tot een compleet ontbijt of lunch. Zoals je op de hoofdfoto kunt zien heb ik heerlijk genoten van de banaan kokos pancakes die ik zelf compleet heb gemaakt met blauwe bessen en maple syrup. Super Easy!

Het fijne is, bijna alle producten (met uitzondering van de granola’s) kunnen in de vriezer worden bewaard. Zo kun je alles 2 maanden bewaren. Op het moment dat je iets wilt nuttigen, haal je het uit de vriezer en na ontdooien is het klaar om opgegeten te worden. Het is bijzonder om te weten dat alle producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en dat ze geen geraffineerde suikers bevatten. Alles is met liefde gebakken en bereid door Bianca. Ze is dagelijks bezig in de keuken om de lekkerste dingen te maken en te zorgen dat dit allemaal bij jullie in huis aankomt. Ook word Bianca vaak geholpen door haar moeder, twee powervrouwen aan het roer dus!

Of je nou wilt gaan voor een makkelijk ontbijtje met de granola of pancakes, of voor een heerlijke haverkoek voor bij de thee, de mogelijkheden zijn eindeloos en super Eezzie! Dus neem snel eens een kijken op de website en zie hoe easy jouw dag kan worden met Eezzie!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .