Member login

Username
Password

» Lost your Password?FOOD: Een frisse adem met Max Mint’s

Wie is er niet dol op een heerlijk mintje voor een frisse adem met een lekkere smaak? Je hebt ze tegenwoordig in alle soorten. Helaas is het zo dat veel niet natuurlijk zijn en vol met rare toevoegingen zitten. Met deze Max’s mints is dit verleden tijd en kun je genieten van 4 heerlijke natuurlijke smaken!

Max is duurzaam
De Max’s Mints zijn gemaakt van natuurlijke ingredienten, worden dus natuurlijk bereid en zelfs de smaakstoffen zijn natuurlijk. Dat maakt Max’s Mints uniek en zeer smaakvol!

Max is bereid met maar 0,6 gram natuurlijke suikers
Vergeleken met mints van andere merken zijn Max’s Mints gemaakt met zeer weinig natuurlijke suikers. Goed voor jou en tevens natuurlijk!

Max is tevens vegan, allergenen- en glutenvrij!

 

 

Wie is de persoon achter deze geweldige Max’s Mints?
Max is eigenlijk de zus van Max? Uhhh? Ik hoor je denken, maar de zus van Max genaamd Floor is de bedenker van deze geweldige natuurlijke en frisse mints. Floor is een enorme koffieliefhebber en zocht een mintje voor na de koffie en vond daar niet wat ze eigenlijk zocht. Samen met haar vader (die jarenlang werkt in de voedingsindustrie) besloot ze om de mints zelf te ontwikkelen. Het is een avontuur met succes en inmiddels is Max’s Mints niet meer weg te denken bij vele winkels door Nederland. Wat betreft de naam, Floor vroeg aan haar broer of hij een goede naam wist en dat wist hij wel; Max! ๐Ÿ˜‰

Ze zijn er in 4 heerlijke smaken!
Je kunt ze vinden in de heerlijke smaken lemon, natural mint, berry en coffee smaak!

Max’s Travels
Ga jij binnenkort op reis? Ontvang dan een doosje Max’s Mints in ruil voor een te gekke foto met Max’s Mints op jouw unieke locatie! Hoe leuk is dat?

Waar is Max’s Mints te koop?
Je vindt hier alle verkoopadressen en er komen er steeds meer bij.

Wat vinden wij van Max’s Mints?
Wij worden vrolijk van Max’s Mints, de kleurrijke doosjes en het open doen daarvan is echt een feestje. De smaken zijn heerlijk! Onze favorieten zijn toch wel de Berry en Coffee variant ๐Ÿ™‚ Ze zijn superhandig om mee te nemen en dat ze natuurlijk gemaakt zijn is een groot pluspunt! Wij zijn fan!

Heb jij Max’s Mints weleens geprobeerd? Of ga je dat nu zeker wel doen? ๐Ÿ˜‰

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate ยป
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .